Zadovoljna.si
Slika št. 1

Novice

/ Oglas

Planiranje dopusta z ozirom na menstruacijo? Nikoli več!

P.R.
29. 08. 2023 08.28
0

Izberete najboljši datum za dopust, potem pa vas nepričakovano preseneti menstruacija? Kaj storite v tem primeru? Ostanete na suhem ali stisnete zobe in si namestite tampon? K sreči so tukaj kopalke, ki ujamejo vse telesne tekočine in rešijo brezskrben dopust - Modibodi menstrualne kopalke.

Menstrualne kopalke so kopalke s skrivno funkcijo. Všit, 1mm ultra tanek vpojni del učinkovito ujame in zadrži do 2 tampona tekočine, pa naj gre za kri ali urin. Tkanina je odporna na klor in ima SPF 50. S časoma zato ne bodo zbledele ali postale povešene in ohlapne ob večkratnem nošenju. 

Narejene so prav za kopanje (in ne samo sončenje). V dneh z blažjim tokom so primerne za samostojno uporabo, za dni z najmočnejšim tokom pa kot dodatna zaščita. So trajnostne, kar pomeni, da jih po uporabi dobro splaknemo, operemo in posušimo, in že so pripravljene na ponovno uporabo.

Na dopustu rešujejo kopalke, doma menstrualne hlačke

Redne uporabnice Modibodi hlačk vam bodo zagotovile, da menstruacijo sedaj doživljajo čisto drugače. Hlačke poskrbijo za brezskrbnost glede uhajanja tekočine, ne pregrevajo mednožja in so vedno pri roki, ne glede na to, kdaj menstruacija preseneti. 

So veliko bolj vpojne kot preostala zaščita, zato boste imeli manj dela z menjavo. Po uporabi jih le speremo pod hladno vodo do čistega in jih vržemo v pralni stroj, kjer jih operemo na 30 C in posušimo na zraku. 

Pohvalimo se lahko z največjo izbiro krojev, vzorcev in materialov. Velikosti imamo med 3XS do 6XL, saj se trudimo čim več osebam zagotoviti boljšo izkušnjo z menstruacijo. 

Visok bikini sensual – močna vpojnost – Monstera
Visok bikini sensual – močna vpojnost – MonsteraFOTO: Arhiv naročnika

Vedno več najstnic

Mame so svojo navdušenost in zadovoljstvo z našimi hlačkami prenesle na svoje najstnice. Z željo, da bi imele med menstruacijo čim manj težav, krvavih oblačil in največ udobja. V najstniški kolekciji najdete velikosti od 8 let naprej pa kar do 18 let, ki je primerljiva odrasli velikosti M. Krasijo jo živahni vzorčki s pisanimi barvami v dveh različnih vpojnostih – srednji in maksi.

 Najstniški bikini maksi – Marjetice
Najstniški bikini maksi – MarjeticeFOTO: Arhiv naročnika

Urinska inkontinenca v letu 2023 ne sme biti več tabu!

Modibodi je nastal prav zaradi inkontinence. Hlačke ujamejo vse tekočine – od znoja, krvi do urina. Glede na jakost inkontinence – od kapljičnega uhajanja pa do celega mehurja tekočine – izberite pravo vpojnost. Hlačke, ki so namenjene menstruaciji, so tudi za inkontinenco. Posebne so Ultra hlačke, saj dejansko zadržijo tekočino celega mehurja. S tem se uporabnice in uporabniki znebijo plenic, mokrega občutka in pridobijo samozavest. 

Moški bikini Ultra
Moški bikini UltraFOTO: Arhiv naročnika

Premagaj vročino s hlačkami proti potenju.

Hlačke proti potenju so idealna izbira za rekreacijo ali naporne situacije v službi. Za dni, ko ne potrebujete dodatne vpojne zaščite. Pri koži se nahaja merino volna, ki vpija vlago in vas ohranja suhe tekom dneva. Zasnovane, da se kljub potenju ohranite suh občutek. Naročite jih lahko v bikini verziji (do 2XL) ali do popka (do 6XL).

Bikini hlačke proti potenju - barva Maroko
Bikini hlačke proti potenju - barva MarokoFOTO: Arhiv naročnika

Raziščite ponudbo Modibodi izdelkov in izberite tiste, ki bodo vam olajšale življenje.

Naročnik oglasa je Eminoria d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387