Zadovoljna.si
Barbie Fereira - 1

Novice

'Plus size' manekenka z eno fotografijo postala junakinja vseh žensk

J.V.
30. 12. 2016 08.45
16

Priljubljena 'plus size' manekenka Barbie Fereira je pred nekaj dnevi na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo, s katero je v trenutku postala junakinja žensk po celem svetu. Barbie je namreč s fotografijo pokazala nekaj, kar sicer večina žensk ves čas skriva.

19-letna 'plus size' manekenka Barbie je z objavo fotografije na priljubljenem omrežju Instagram požela val navdušenja. Lepotica je namreč ponosno pokazala svoje obline in strije, ki so sicer nekaj česar se večina žensk sramuje. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Barbie je kasneje pojasnila zakaj se je odločila za takšno potezo in dejala, da bi se morala modna industrija sramovati svojega odnosa do 'plus size' manekenk. 

"Samo nekaj ur po objavi fotografije, sem bila praktično gola na snemanju pred ljudmi, ki jih nisem poznala. Vprašali so me, kaj imam na bokih in s tem mislili strije. In to me je vprašala ženska. Lagala bi, če ne bi rekla, da se takšne stvari dogajajo vsak dan. Po tem zadržujem solze in se pretvarjam kot da se ni nič zgodilo," je dejala Barbie.

"In poleg vsega opravljam delo, ki ga imam rada in na ta način predstavljam vse polne modele."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 


 

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375