Zadovoljna.si
Kokice

Novice

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za super nagrade

S.P.
30. 01. 2023 05.00
0

Hladni zimski večeri so kot nalašč za sproščanje v udobju domačega kavča in ogled kakšnega zanimivega filma ali serije. Še toliko bolj prija, če se lahko med gledanjem priljubljenih vsebin privijemo v objem ljubljene osebe in si tako v duhu prihajajočega dneva zaljubljenih pričaramo popoln zmenek. Se strinjate? Če med brskanjem po programski shemi ne najdete nič po vašem okusu, brez skrbi. Na VOYO se skriva prava zakladnica tujih in originalnih serij domače produkcije ter pester izbor romantičnih filmov za dragocene urice v dvoje. Za češnjo na vrhu torte potrebujete le še kakšno dišečo svečko in skledo slastnih kokic. In ker popolnega zmenka brez okusnih prigrizkov preprosto ni, vas pozivamo, da izberete svojega favorita med njimi in se potegujete za privlačne nagrade!

Imate občutek, da s svojim dragim preživita skupaj premalo kakovostnega časa in se niti ne spomnite, kdaj sta si nazadnje privoščila sproščen romantičen večer v dvoje? Ne glede na to, ali sta v dolgoletni zvezi ali pa sta šele v fazi spoznavanja, so vsaj občasni zmenki nujni. Za to pravzaprav sploh ne potrebujeta veliko, popoln zmenek si namreč lahko pričarata kar na domačem kavču. 

Zagotovite si popoln valentinov zmenek pri vas doma!

In ker je pred vrati valentinovo, najbolj romantičen praznik v letu, imate še dodaten razlog, da namesto dragih večerij in razvajanj v wellness centrih organizirate romantičen filmski večer samo za vaju. Za ambient in pijačo poskrbite sami, za pestro paleto okusov pa bo poskrbel VOYO, kjer lahko izbirate med več kot 15.000 urami vsebin in jih začinite z edinstvenimi Pokica okusi. Barvite, zabavne in slastne Pokice Funky so namreč točno take kot filmi in serije na VOYO – prilagojene za vse okuse in tako dobre, da si brez njih ne boste več predstavljali večerov. Ste vedeli, da ima kar šest originalnih slovenskih serij na VOYO že svoj edinstven Pokica okus? Najdete jih v ekskluzivnem VOYO Pokica pakiranju, ki mu je dodano še dva meseca brezplačne naročnine na VOYO. Top darilo za vsako priložnost, še posebej za dan zaljubljencev. Novi Pokica okusi predstavljajo odlično popestritev popolne izkušnje pred malimi zasloni. Ne verjamete? Preverite sami!

Izberite svoje najljubše okuse Pokice Funky za zaljubljene in se potegujte za privlačne nagrade!

Izpolnite prijavnico na dnu članka, označite, kateri paket VOYO Pokica bi radi preizkusili in z malo sreče se boste lahko podali na nepozabno pustolovščino Pokica okusov, začinjenih z originalnimi serijami na VOYO! Le kateri bo postal naj Pokica okus zaljubljencev!?

Le kateri bo postal VOYO Pokica okus zaljubljencev?
Le kateri bo postal VOYO Pokica okus zaljubljencev?FOTO: Arhiv naročnika

Večna dilema – kaj bosta gledala?

Za romantične duše so na VOYO poskrbeli s pisanim izborom romantičnih filmov, ki so kot nalašč za popoln valentinov zmenek. Zagotovo pa bosta oba navdušena tudi nad originalnimi slovenskimi serijami, ki bodo med drugim poskrbele za ravno pravšnjo dozo smeha, ki je v razmerju še kako dobrodošel. Morda pa se prepoznata tudi v katerem od originalnih likov ali obudita spomine na kakšno podobno dogodivščino.

V seriji Vse punce mojega brata denimo spoznamo brata Vida in Domna, ki pa sta kot noč in dan – imata enak genski zapis, a povsem različna pogleda na svet. Prav takšne so Pokice z belo in temno čokolado, ki se odlično ujamejo z njunima značajema. Povsem različne značaje imajo tudi prebivalci dolenjske vasice Za hribom, ki jih kljub različnim ambicijam druži enako poslanstvo: skrb za dobrobit domačega kraja. Zahribovci svoje funkcije jemljejo zelo resno, za prigrizek pa najraje izberejo Pokice z mandlji. Zakaj? Ker so preprosto taku, taku dobre! In ko smo že pri originalnih značajih – zagotovo ga ni junaka, ki ne pozna najbolj vzkipljivega slovenskega chefa Ljubomirja Bohinca, ki v seriji Ja, Chef ponosno kraljuje na svojem kulinaričnem prestolu, pod seboj pa ima mnogo ljudi, ki morajo prenašati njegovo kraljevo ekscentričnost. In če bi Ljubo in njegova banda šalabajzerska lahko postregla nekaj resnično posebnega, bi bile to Pokice z okusom jabolka. Ker so tako skrivnostno privlačne in elegantno zapeljive, da začarajo še tako zahtevnega degustatorja. Povsem drugačno je vzdušje v seriji Telenovela, rahlo črni in absurdni komediji, v kateri hočejo posamezniki prevzeti televizijo po čim nižji ceni in v ta namen za direktorja najamejo Slavca, ki se spozna na vse in hkrati na nič. Popoln izbor za komedijo zmešnjav, ki ga odlično popestri pokovka Pokica z malino. Ne smemo pa pozabiti niti na Pokico z borovnico, ki s svojo svežino in mladostnim karakterjem poosebljajo Sama Demšarja, ki poučuje fiziko in kemijo v seriji Gospod profesor. Ta namreč s svojim videzom buri domišljijo številnih predstavnic nežnejšega spola, po drugi strani pa s svojim edinstvenim značajem navdušuje predvsem mlajše generacije. Med mladimi pa je nadvse priljubljena tudi resnozabavna spletna učilnica 5KA, ki na zabaven način dopolnjuje in utrjuje osnovnošolsko znanje. Ob učenju pa se še kako priležejo Pokice s karamelo in arašidovim maslom

Tako vsebine na VOYO kot Pokice so torej prilagojene za različne okuse, prav vse Pokice pa so iz koruze brez GSO in počene na vročem zraku, so brez olja in glutena, so ročno narejene v Sloveniji in začinjene z domačo karamelo, za piko na i pa zapakirane v 100-odstotno reciklabilni embalaži. Se tudi vam že cedijo sline? 

Iščemo naj VOYO Pokica okus zaljubljencev!

Še pred dnevom zaljubljenim si torej zagotovite najboljše za svoj okus: šest paketov nove pokovke VOYO Pokica, ki jo spremljata dva meseca brezplačne naročnine na VOYO. Pohrustajte jih na mah, ne oklevajte, nato pa nam pomagajte izbrati še naj VOYO Pokica okus zaljubljencev! Tudi če (še) niste srečali svoje sorodne duše, to ni razlog, da ne bi uživali v božanskih okusih ob gledanju priljubljenih vsebin, sami ali v družbi prijateljev.

Izpolnite spodnjo prijavnico in označite, kateri VOYO Pokica paket je vaš najljubši! Okus, ki ga bo označilo največ bralk in bralcev, bo postal 'VOYO Pokica okus zaljubljencev'! Glasove zbiramo do 9. 2. 2023, nato pa bomo 100 naključno izbranih sodelujočih nagradili s paketom izbranega okusa pokovke Pokica, pet srečnežev pa prejme VOYO Pokica paket šestih novih okusov. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375