Zadovoljna.si
Kako se čez dan spremeni telo - naslovna

Novice

Fotografija, ki je požela val navdušenja

J.V.
29. 04. 2023 05.00
1

Naše telo se skozi dan spreminja in verjetno ste tudi same opazile, da je vaš trebuh zjutraj bolj raven kot zvečer, ko je pogosto videti napihnjen. A brez skrbi, gre za nekaj povsem naravnega in normalnega.

"Tvoje telo se bo čez dan spreminjalo in to je v redu. Tvoj trebuh se lahko do večera napihne kot balon, tako kot moj. Morda se boš med uživanjem obrokov počutila napihnjeno, vendar je to začasno. Tvoje telo bo do konca dneva videti drugače. Ampak želim, da veš, da je to v redu. To je začasno nihanje. To ne pomeni, da si uničila ves svoj napredek ali da si se zredila, ta občutek bo minil, zato poskrbi, da boš enako ljubila in spoštovala svoje večerno telo kot jutranje," je pod fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju, zapisala osebna trenerka Liz in dodala, da je telo vedno treba spoštovati, ne glede na to, kako je videti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Treba se je zavedati, da se telo čez dan spreminja, niha tudi njegova teža. Tudi, če ste opazile, da je številka na tehtnici malo višja, kot je bila pred dvema dnevoma, to ni znak za preplah. "Lahko ste pojedle več hrane kot običajno, jedle bolj soljeno hrano in vam je posledično zaostajala voda v telesu. Lahko ste zadnje dni spile več alkohola kot običajno in ste napihnjene, ali pa ste se tehtale takoj za tem, ko ste ves dan nenormalno veliko pile. Razlog se lahko skriva tudi v tem, da že nekaj dni niste šle na veliko potrebo ali pa je tisti čas v mesecu," nam je pojasnil osebni trener Daniel Jelovič.

Na pomoč! Zakaj sem se čez noč zredila za 2 kg?
Preberi še
Na pomoč! Zakaj sem se čez noč zredila za 2 kg?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375