Zadovoljna.si
Espadrile

Novice

/ Oglas

Popolna obutev za poletni videz

P.R.
19. 06. 2023 05.00
0

Udobne in šik espadrile združujejo udobje, stil in pristno poletno vzdušje.

Espadrile so že desetletja nepogrešljivi del poletne garderobe, letos pa so še posebej vroč trend obutve. Te izjemno priljubljene poletne čevlje opazujemo na modnih pistah, na ulicah, ter celo na rdeči preprogi. Vse vrste espadril za ženske in moške, lahko kupite tudi v trgovinah Mass, najdete pa jih v kolekcijah priznanih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay, Lauren, Liu Jo in Pepe Jeans. Prilagodite jih svojemu stilu in z njimi ustvarite popoln poletni videz.

Espadrile
Espadrile FOTO: Arhiv naročnika

Rade jih nosijo tudi zvezdnice

Kot kažejo letošnji trendi espadril, bodo letos izstopali ženski modeli s platforma podplati, ki vašemu videzu dodajo ravno pravšnjo dozo glamurja. Modne navdušenke jih obožujejo, ker so vsestranske in jih brez težav  kombinirajo z različnimi oblačili. Espadrile so naravnost čudovita mešanica udobja in sloga in so to tudi zato to poletje priljubljena obutev številnih zvezdnic. Nad to žensko obutvijo sta na primer navdušeni igralka Blake Lively, ki jih rada kombinira s klobukom, in pa Kate Middleton, vojvodinja Cambriška. Je zelo graciozna in je znana po elegantnih espadrilah, ki jih nosi ob čudovitih oblekah.

Espadrile
Espadrile FOTO: Arhiv naročnika
Espadrile
Espadrile FOTO: Arhiv naročnika

Zakaj so izbira št.1. bele in bež espadrile?

Bele in bež espadrile  so vsestranske, klasične in poletnemu videzu dodajo svežino. Če iščete čevlje, ki jih lahko kombinirate s skoraj vsemi oblačili in barvami, so takšne espadrile odlična izbira. Ti dve barvi sta nevtralni, preprosti, čisti in elegantni in omogočata, da se poigravate z različnimi stili, od elegance do casual outfitov za vsak dan. V trgovinah Mass sta si jih za to poletje izbrali modni vplivnici Lorella Flego in Nina Retar, ki espadrile zelo dobro kombinirata z njunim sofisticiranim slogom.

Espadrile
Espadrile FOTO: Arhiv naročnika
Espadrile
Espadrile FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493