Zadovoljna.si
Horoskop

Novice

Popolni Lunin mrk bo najbolj vplival na 3 horoskopska znamenja

J.V.
27. 07. 2018 10.18
0

Nocoj bomo priča izjemni predstavi na nebu, popolnemu Luninemu mrku, ki bo najdaljši v tem stoletju. Zaradi izjemnega pojava na nebu, je v zadnjih dneh čutiti tudi večjo napetos, razdražljivost in agresivnost, velik vpliv pa ima predvsem na naslednja 3 horoskopska znamenja ...

lunin mrk
lunin mrkFOTO: Thinkstock

Popoln Lunin mrk naj bi imel tokrat še posebej močan vpliv na spremembe razpoloženja, komunikacijo in čustva. Horoskopska znamenja, ki bodo najbolj občutila njegovo moč so vodnar, lev in kozorg.

PREBERITE ŠE: Čaka nas nas najdaljši popolni mrk v tem stoletju

VODNAR in KOZOROG

Na spremembe se bodo najbolj odzvali vodnarji in kozorogi, kar bo velik izziv predvsem za kozorge, ki so bitja navade. Včasih se je treba enostavno prepustiti in sprejeti dejstvo, da ne moremo imeti vedno vsega pod nadzorom. Svojih čustev in občutkov ne moremo katagorizirati in racionalizirati, dokler jih ne povemo na glas. Dovolite si izraziti svoja čustva, čeprav jih niti sami dobro ne razumete. 

LEV

Levi bodo ob popolnem Luninem mrku začutili malce nelagodja, pričakujejo pa lahko tudi njegove pozitivne učinke, kot je veliko več pozitivne energije. Pripadniki tega horoskopskega znamenja bodo zasijali v vseh svoji veličini in znova dokazali, da so resnično veličastni, pogumni in seksi. Nekateri bodo morda težje nadzorovali svoja močna čustva in se počutli nemirno in razdražljivo, kar je znak, da se morajo malce umiriti in sprostiti.

HOROSKOP: dvojčke čakajo nesporazumi, strelce bo presenetila novica
Preberi še
HOROSKOP: dvojčke čakajo nesporazumi, strelce bo presenetila novica

Vsa horoskopska znamenja bodo v času popolnega Luninega mrka bolj čustvena, nekatera se bodo počutila samozavestno in seksi, večja bo želja po seksu, druge pa bo mučila nesigurnost. Pojavijo se lahko tudi težave v komunikaciji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375