Zadovoljna.si
Stephanie

Novice

Poročila se je s popolnim neznancem, nato pa izvedela, kdo je!

J.V.
23. 02. 2018 07.44
9

Bi se poročili z osebo, ki je ne poznate? Bi šli še korak naprej in to naredili pred kamerami? 'Married at first sight' je eden najbolj priljubljenih ameriških resničnostnih šovov, v katerem se trije pari, ki so jih 'poparčkali' strokovnjaki, poročijo, ko se prvič srečajo.

Veliko je bilo tistih, ki so dvomili o tem, da strokovnjaki lahko najdejo moškega in žensko, ki bosta popoln par, kljub temu, da se ne poznata, nedavna oddaja pa je dokazala, da je tudi to mogoče.

Ben in Stephanie sta se prvič videla, ko je ona hodila proti oltarju, a je bilo takoj jasno, da je med njima zelo močna kemija. Med oddajo je 32-letna Stephanie razkrila, da je bila v preteklosti že večkrat zaročena, medtem ko je Benu srce zlomila zaročenka, s katero je bil 12 let, dokler se ni odločila pobegniti v Grčijo z drugim moškim.

Ben in Stephanie se pred poroko nista poznala, združili so ju strokovnjaki, ki so na podlagi psiholoških in drugih znanstvenih testov sklenili, da sta popoln par. Tako 32-letna policistka ni vedela, da je Ben milijonar, gledalce pa sedaj zanima, ali je par še vedno poročen in skupaj. 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375