Zadovoljna.si
Kassandra

Novice

Poslovila se je zvezdnica telenovele Kassandra

J.V.
14. 03. 2023 18.45
0

V 80. letu starosti se je po hudi bolezni za vedno poslovila priljubljena venezuelska igralka Nury Flores, ki se je večina Slovenije danes spomni po vlogi v priljubljeni telenoveli Kassandra.

Nury Flores je umrla v 80. letu starosti v Miamiju po zapletih, povezanih z rakom, te dni poročajo številni svetovni mediji, ki žalujejo za priljubljeno venezuelsko igralko, ki je bila znana predvsem po številnih zlobnih likih. 

"Danes je odšla odlična igralka, draga Nury Flores. A bila je veliko več kot le odlična in velika igralka, bila je tudi sijajen človek. Ljubka in ena najbolj smešnih žensk, kar sem jih srečala v življenju," je na svojem Twitterju zapisala igralka Carolina Perpetuo.

Nury je svojo kariero začela po sodelovanju na lepotnem tekmovanju Miss Venezuele leta 1967 in je kasneje sodelovala v različnih produkcijah, kot so Yo y las mujeres, A girl called Milagros, Miss Elena, Carolina, Estefanía in Kassandra, telenoveli, ki smo jo spremljali tudi pri nas. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375