Zadovoljna.si
Lado Bizovičar

Novice

Tetovaže in nova frizura: Lado, si to res ti?

Ma.K.
15. 09. 2021 05.00
0

Sredi lanskega precej morbidnega vsakdana se je kot strela z jasnega na televizijskih zaslonih in radijskih valovih pojavil Lado Bizovičar, ki je v hipsterskem slogu spretno zlagal rime in nas opominjal, da je »več kot fer in zmer' okej« sebi in drugim polepšati dan na vse načine, ki so v dani situaciji na voljo. Raperski komad je pozneje preoblekel še v narodno, rokovsko in pop različico in na ta način predstavil življenjski slog, ki nas spodbuja, da smo to, kar si želimo – brez zadržkov in pomislekov. Sedaj vas vabi, da se njegovemu gibanju pridružite tudi vi, se mu postavite ob bok in zasijete kot prava zvezda.

Le kdo se ne spomni priljubljenega igralca, pevca in televizijca Lada Bizovičarja v hipsterski opravi, ki je sredi lanskega leta na televizijskih zaslonih veselo zlagal rime in pozitivno zaznamoval naš sicer precej omejen vsakdan? S svojim znamenitim beatom in spevnimi rimami je navdušil mlado in staro ter nas na ta način seznanil z življenjskim slogom HOFER SCENA, ki nam dovoljuje biti to, kar smo – brez zadržkov in pomislekov. Že takrat nas je lepo povabil, da se pridružimo novemu gibanju bodisi z zlaganjem rim bodisi s plesnimi veščinami, sam pa je pisane obleke in "šlape na štumfe" kmalu zamenjal za belo srajco, z rožami posut brezrokavnik in harmoniko ter zapel v slogu pravih narodnjakov. A tu se zgodba še ni končala.

Lado je bil odločen, da se preizkusi v v čim več žanrih, in tako je harmoniko po nekaj tednih zamenjala električna kitara, mašno opravo pa so nadomestile oprijete kavbojke in raztegnjena bela majica. HOFER SCENA je tako dobila rokovsko preobleko in številni niso mogli verjeti, da je mogoče iste rime uporabiti v tako raznovrstnih žanrih. Toda za neustrašnega in vedno radovednega igralca ter televizijca tudi to ni bilo dovolj: po poletni vročici se je odločil svoj džins zamenjati za ohlapne hlače z leopardjim vzorcem, v katerih je nato svetu predstavil speven pop komad, ob ritmih katerega sedaj 'muva' kot pravi Justin Timberlake. 

Lado Bizovičar nas je v zadnjem letu navdušil že v štirih različnih žanrih življenjskega sloga HOFER SCENA.
Lado Bizovičar nas je v zadnjem letu navdušil že v štirih različnih žanrih življenjskega sloga HOFER SCENA. FOTO: Arhiv naročnika

Postani zvezda HOFER SCENE!

Hiti HOFER SCENE so v več glasbenih žanrih posneti zato, da lahko prav vsak najde nekaj zase – točno tako kot v trgovinah HOFER. Le kaj je namreč lepšega kot HOFER CENA, ki je vedno dobra in vsakemu dostopna ter omogoča, da si vsakdo privošči izdelke najboljše kakovosti po najboljši ceni? Javnost je Ladove spevne rime vzela za svoje in danes si jih po ulicah ter v zavetju doma žvižgajo praktično vse generacije. Še več, mnogi dodajajo svoje rime, ustvarjajo koreografije za različne žanre komada ali celo rišejo Lada v novih modnih kreacijah, ki so lahko navdih za naslednje videokampanje. V luči tega so pri HOFERju podobno kot lani pripravili spletni natečaj Zvezda HOFER SCENE, v katerem vas pozivajo, da izrazite svojo kreativnost, ustvarite zanimive vsebine, jih naložite na njihovo spletno stran in na ta način soustvarite HOFER SCENO. Predvsem pa zasijete kot Lado – pardon, kot zvezda.

Glede vsebine, ki jo naložite, omejitev praktično ni – posnamete lahko poljuben video, zaplešete, zapojete, 'lip syncate' ali pa kaj narišete, sestavite rime ali krajše prozno delo in svoj izdelek delite s HOFER skupnostjo. Na ta način želijo pri HOFERju ustvariti kreativno platformo, ki bo v duhu enotnosti povezala najrazličnejša zanimanja ljudi in njihove izdelke izstrelila med zvezde ter jim dovolila zasijati  vsej njihovi lepoti. A ne samo to, za svojo ustvarjalnost ste lahko z malo sreče tudi bogato nagrajeni: HOFER bo namreč ob koncu natečaja nagradil 10 vsebin: 5 po izboru HOFERjeve žirije, 5 pa po izboru ljudstva. Osem nagrajencev bo prejelo nagrado v višini 100 evrov, dva najboljša pa bosta prejela glavni nagradi v vrednosti kar 500 evrov

Postani zvezda HOFER SCENE tudi ti!
Postani zvezda HOFER SCENE tudi ti!FOTO: Arhiv naročnika

Nagrajeni pa bodo tudi glasovalci. Vsak teden bo HOFER namreč 5 naključno izžrebanih posameznikov, ki bodo oddali glas za svojega favorita, obdaril z nagrado v vrednosti 40 evrov. Možnosti za nagrado je res veliko, zato kar hitro vključite svojo domišljijo, ustvarite zanimivo vsebino in postanite del skupnosti, ki je znana po tem, da nakupuje po HOFER CENI – ta je dobra, vsakemu dostopna in dokaz, da vam za izdelke visoke kakovosti ni treba odšteti visokih zneskov.

Vedno prava izbira

Končno lahko torej zaživite, kot si želite, v prepričanju, da vam bo ob strani vselej stal HOFER, ki si prizadeva, da bi njegove trgovine ostale stičišče najboljše kakovosti in najboljše cene, kjer se vsakdo počuti dobrodošlega. Pohvalijo se lahko že s kar 89 trgovinami po vsej Sloveniji, najbolj pa so prepoznavni po tem, da kakovost vselej postavljajo na prvo mesto, predvsem pa želijo, da se kupci pri njih dobro počutijo in se vedno z veseljem vračajo. Trgovina HOFER namreč ni običajna trgovina – je prostor, kjer vsakdo najde nekaj zase in si lahko privošči vse, kar si zaželi – po HOFER CENI. 

 

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375