Zadovoljna.si
Kroglice z ginom - naslovna

Novice

Pozabite na gin kroglice, to bo 'in' letos!

J.V.
09. 10. 2020 10.22
0

Če smo še lani jelko navušeno okraševali z gin kroglicami, pa bo očitno letošnji december minil v znamenju snežnih gin krogel. Ja, morda smo res šele v oktobru, toda praznično veselje se že širi!

Se še spomnite kroglic za novoletno jelko, napolnjenih z ginom, ki so bile velik praznični hit zadnji dve leti? No, letos ji bodo nadomestile snežne krogle z ginom, ki na družbenih omrežjih že privabljajo pozornost. 

Morda z njimi ne bomo mogli okrasiti jelke, bodo pa zagotovo odlična ideja za praznično darilo za vse tiste, ki obožujejo gin. Ta je sedaj že nekaj let zapored ena najbolj priljubljenih žganih pijač in kot vse kaže, bo tako tudi letos decembra. 

Že veste, koga bi obdarili z gin snežno kroglo? To je na trg poslalo britansko podjetje, ta pa se je tako pridružila številnim oblikam gina, ki nas navdušujejo zadnjih nekaj let. Poleg majoneze z ginom (da, prav ste slišali), smo lahko preizkušali tudi kuhan gin, gin jogo, gin in tonik čaj, izdelali pa so tudi 'anti age' gin, ki naj bi pomagal pri pomlajevanju. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Se še spomnite kroglic?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375