Zadovoljna.si
Zadovoljna.si

Novice

Pozor, na Instagramu se je pojavil lažni profil Zadovoljna.si

Zadovoljna.si
23. 11. 2021 08.26
0

V zadnjih dneh ste nas mnogi opozorili na profil, ki se je pojavil na družbenem omrežju Instagram in se predstavlja kot profil Zadovoljna.si. Gre za lažen profil, ki nikakor ne spada pod okrilje portala Zadovoljna.si!

Lažni profili so v zadnjem času postali pravi trn v peti za številne znane osebe in podjetja, zato je previdnost pri sprejemanju prošenj izrednega pomena. Nikakor in pod nobenimi pogoji pa nikoli nikomur ne posredujte vaših gesel in drugih občutljivih podatkov. 

Tudi profil, ki zadnje dni pošilja prošnje za prijateljstvo in se predstavlja kot Zadovoljna.si, je lažen. Edini pravi in uradni profil portala je ta profil, ki ima ob imenu tudi znak preverjenosti oziroma modro kljukico. 

Veseli bomo, če nam priskočite na pomoč pri tem, da Instagram profil ukine, in sicer tako, da profil prijavite kot profil, ki se izdaja za nekoga drugega. Za vašo pomoč se že vnaprej zahvaljujemo!

Ta profil je lažen!

Lažen profil
Lažen profilFOTO: Instagram

Edini pravi profil je ta ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493