Zadovoljna.si
Merkur

Horoskop znamenja

Pozor! Spet se je začel retrogradni Merkur

M. A.
19. 06. 2020 12.30
0

O retrogradnem Merkurju se vse bolj govori v zadnjih nekaj letih, zdi pa se, da ga, odkar poznamo njegov vpliv, tudi toliko bolj čutimo. Načeloma se omenjeni planet v retrogradnem stanju nahaja trikrat letno. Tokrat bo trajal od 18. junija do 12. julija.

Ko pride do retrogradnega Merkurja, številni opozarjajo, da je to čas, ko smo bolj zbegani kot sicer, hkrati pa naj bi bil to tudi čas, ko bi se morali izogibati večjim življenjskim prelomnicam. Sem sodijo nakupi večjih vrednosti, podpis pogodb in menjava službe, a hkrati je pomembno tudi, v katerem astrološkem znamenju se retrogradni Merkur nahaja. Tokrat se bo v raku.

Retrogradni Merkur: to bo čas, ko bomo zbegani in izgubljeni
Preberi še
Retrogradni Merkur: to bo čas, ko bomo zbegani in izgubljeni

Rak ni najbolj zahteven gostitelj Merkurju, nas pa bo v tem času prisilil, da se osredotočimo na nerazčiščene stvari iz preteklosti. Čas med 18. junijem in 12. julijem naj bi bil namreč odličen za komunikacijo, predvsem med družinskimi člani in bližnjimi. A pozor, zaradi 'nasprotnega' gibanja planeta lahko še vedno hitro pride do novih šumov v komunikaciji, zato morajo biti tudi vaše besede premišljene. Čas, ko je retrogradni Merkur v raku, je tudi odličen čas, da se povežete z dragimi, ki jih že nekaj časa niste videli ali slišali, obenem pa astrologi opozarjajo, da je – čeprav se to navadno odsvetuje – ta čas primeren za nakup ali prodajo hiše, prav tako pa je to dobrodošel čas za prenovo.

Tokrat se bodo z Merkurjem najtežje soočali škorpijoni, dvojčki in ovni.
Tokrat se bodo z Merkurjem najtežje soočali škorpijoni, dvojčki in ovni.FOTO: Dreamstime

Tuji astrologi sicer napovedujejo, da se bodo z letošnjimi obdobji retrogradnega Merkurja najteže soočili tisti, ki so rojeni v znamenjih škorpijona, dvojčka in ovna. Škorpijoni si lahko predvsem obetajo nesporazume s prijatelji, dvojčki morajo biti izredno previdni pri finančnih odločitvah in vlaganjih, ovni pa lahko pričakujejo težave v službi. Sicer astrologi poudarjajo, da moramo biti v obdobju, ko je Merkur retrograden, še bolj pozorni na okolico, prilagodljivi in vedno dvakrat preveriti stvari, nikakor pa to ni čas za negativnost in hitenje. 

Retrogradni Merkur se začenja 18. junija.
Retrogradni Merkur se začenja 18. junija.FOTO: iStock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375