Zadovoljna.si
Ashley Graham

Trači

Kraljica tedna: Ashley Graham pokazala, kako je videti resnična ženska, in navdušila

S.B.
21. 02. 2020 08.54
0

Ashley Graham je 'plus size' manekenka, ki ji je v svoji karieri uspelo preseči stereotipe o ženskih oblinah. Pred kratkim je rodila prvega otroka, sinčka Isaaca. Kljub porodu pa ni nehala ozaveščati žensk o pomembnosti dobre samopodobe in pozitivne samozavesti.

Ashley Graham
Ashley Graham FOTO: Profimedia

32-letna Ashley Graham je postala svetovno znana in priljubljena v javnosti, potem ko je pozirala za naslovnico revije Sports Illustrated, v kateri je bilo do takrat mogoče opaziti le vitke ženske z izklesanim telesom. Od takrat je krasila naslovnice revij, kot so modna biblija Vogue, Harper's Baazar, Elle in Glamour, med drugim je spodnje perilo predstavljala tudi na newyorškem tednu mode, sodelovala pa je tudi z modno ikono Tyro Banks.

"Mislim, da je pomembno, da se ženska počuti ženstveno in da je na svoje telo ponosna ne glede na to, kakšne oblike je," je Ashley komentirala v enem izmed intervjujev za Daily Mail. Kljub temu da je v preteklosti doživela številne zavrnitve in kritike na račun svoje obilnejše postave, se Ashley nikoli ni predala: "Vsak dan sem stala pred ogledalom in si govorila, da sem lepa. Po določenem času ugotoviš, da imajo tvoje besede neko težo."

Tyra Banks presenetila s povsem 'zamrznjenim' obrazom
Preberi še
Tyra Banks presenetila s povsem 'zamrznjenim' obrazom

Ker Ashley pomeni navdih vsem močnejšim ženskam in tudi ženskam, ki se spopadajo z običajnimi, vsakodnevnimi težavami, smo jo izbrali za tokratno kraljico tedna. 'Plus size' manekenka si je med drugim ta naziv prislužila zato, ker je iskrena do svojih sledilcev in poleg krasnih fotografij in blišča prikazuje tudi realno stanje, se sprejema in ljubi z vsemi napakami ter je ponosna nase. Tako je pred nekaj dnevi svojim sledilcem na Instagramu pokazala svoje poporodne strije, ki pestijo mnoge ženske po svetu, in jim dala vedeti, da gre za isto žensko kot pred porodom. Le z novimi zgodbami.

"Številne ženske po vsem svetu so mi hvaležne, da sem ostala odločna in trdna pri svojih odločitvah in da nisem dovolila, da bi me ljudje spreminjali po svojih željah," je še dodala.

23 let kasneje spet proslavila svoje obline
Preberi še
23 let kasneje spet proslavila svoje obline
Na poporodne strije je ponosna.
Na poporodne strije je ponosna.FOTO: Profimedia
Zvezdnica ne skriva svojega telesa.
Zvezdnica ne skriva svojega telesa.FOTO: Profimedia
Priznala je, da se po porodu spopada s stvarmi, ki jih ni pričakovala.
Priznala je, da se po porodu spopada s stvarmi, ki jih ni pričakovala.FOTO: Profimedia
Brez težav tudi doji v javnosti.
Brez težav tudi doji v javnosti.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395