Zadovoljna.si
Forskolin - 1

Novice

/ Oglas

Preprečite debelost! Kako do bikini telesa?

P.R.
01. 06. 2016 08.04
0

Forskolin Active vam bo pomagal, da se znebite odvečnih kilogramov in pridobite bikini telo za poletje, brez diet in brez truda.

Dandanes je prehrana večine družb popolnoma oropana nekaterih pomembnih hranil. Ljudje se začenjajo boriti z veliko hudimi boleznimi in zdi se, da je debelost predpogoj za razvoj zdravstvenih stanj, kot so srčno-žilne bolezni, visok krvni tlak, visok holesterol LDL, sladkorna bolezen in možganska kap.

Nenehno nas oblegajo z "najnovejšimi govoricami o dietah", s "čarobnimi tabletami" ali "uspešnicami med antioksidantskimi živili", kot tudi s številnimi zgodbami o zdravem načinu življenja. Zelo pogosto se zaradi uporabe nizko-kaloričnih diet, izogibanja nekaterim snovem in slabih živil počutimo slabotni. Zaradi različnih študij in prehranskih strokovnjakov se počutimo pod pritiskom, ko nam svetujejo, da poskusimo jesti izdelke, splošno priznane kot "zdrave", kljub temi pa še vedno ne moremo shujšati. Toda tisto, kar številne ljudi ovira pri hujšanju, je ena, nedavno odkrita sestavina, ki predstavlja ključni dejavnik v procesu hujšanja, 100 % naravna in neškodljiva za naše telo.

Ta sestavina, ki manjka v sodobni predelani hrani, se imenuje "ciklični adenozin monofosfat (cAMP)". Temeljita raziskava na področju hujšanja je pokazala, da se pričakovana sprememba ni zgodila zaradi pomanjkanja te sestavine. Pridobljena iz korenin rastline iz družine mete - imenovane Coleus Forskohlii, ima ta sestavina pomemben vpliv na izgubo teže. Z obogatitvijo vaše prehrane s cAMP, boste izgubili do 12 kg v 4 tednih.


Forskolin Active razbija maščobno tkivo v telesu:

1. Kot naravni topilec maščobe, Forskolin Active topi odvečno maščobno tkivo v telesu;
2. Forskolin Active, z izgradnjo puste mišične mase, preoblikuje telo;
3. Forskolin Active spobuja presnovo, saj deluje na celični in molekularni ravni, za naravno izgubo teže, ter ščiti vaše telo od jojo učinka.
 

Forskolin ACTIVE je popolnoma naravno dopolnilo, ki spodbuja nastajanje cikličnega adenozin monofosfata (cAMP). Molekula "cAMP" sama po sebi sproža sproščanje hormona ščitnice, ki kuri telesne maščobe in kalorije. To pospešuje vašo presnovo in proizvaja naravno energijo, ki traja ves dan.

Forskolin - 5
Forskolin - 5FOTO: Forskolin

Delujoč v skladu z načelom ravnega trebuha, Forskolin Active razbija maščobno tkivo v telesu, kar lahko dosežete v 3 preprostih korakih:

1. korak: Jemljite Forskolin Active dvakrat na dan.

2. korak: Da bi dosegli popoln učinek hujšanja, jemljite Forskolin Active dvakrat dnevno, s polnim kozarcem izvirske vode in/ali ga združite s programom vadbe.

3. korak: Če želite izgubiti več kilogramov – jemljite Forskolin Active 3 mesece.

Forskolin - 2
Forskolin - 2FOTO: Forskolin

Načelo ravnega trebuha temelji na načelu delovanja cAMP

Ne samo, da Forskolin Active vsebuje aktivno sestavino "cAMP", ki omogoča izgubo teže, temveč koncept dopolnila temelji na pospeševanju izločanja posebnega hormona za naravno hujšanje.

Dopolnilo povzroča drastično izgubo teže - do 25 kilogramov mesečno – brez kakršnegakoli jojo učinka. Ko enkrat začnete jemati Forskolin Active, se boste za vedno znebili vsega shranjenega maščobnega tkiva.

Resnica je, da je proces hujšanja ob jemanju Forskolin Active nepovraten! To je razlog za njegovo učinkovit.

Zakaj je bila doslej pri vas vsaka dieta neučinkovita? Radovedni ste. Odgovor se nahaja v naši raziskavi:

Ko smo pričeli raziskovati načelo ravnega trebuha in dopolnilo, smo na različnih spletnih straneh našli na tisoče mnenj. Pisalo je, da Forskolin odlično deluje na počasno presnovo, da je zelo učinkovit in ne povzroča odvisnosti. To je razlog, da ga je preizkusila pacientka, ki je vsak dan jemala 2 kapsuli, pred zajtrkom in večerjo. Pila je tudi več vode kot običajno. In to je bilo to - nobene posebne diete ali vadbe. In teža se je sistematično zmanjševala, od prvega dne. Imela je občutek, da se je njeno telo spremenilo v stroj za kurjenje kalorij - njen trebuh je iz dneva v dan postajal manjši, obrisi mišic pa so se pojavili skoraj v trenutku.

Forskolin - 4
Forskolin - 4FOTO: Forskolin

Po 8 tednih je tehtala 55 kg. Izgubila je 24 kg. Ženska sedaj definitivno izgleda nekaj let mlajše, lepše, modna oblačila se ji prilegajo in počuti se privlačno. Izžareva pozitivno energijo in zanjo je življenje postalo 10-krat boljše.

Dietetičarko, dr. Judith Schenker, ki ta izdelek uporablja za zdravljenje bolnikov z debelostjo, smo povprašali, v čem je moč dopolnila Forskolin Active: Kako je mogoče preoblikovati svoje telo ter hkrati shujšati na naraven in varen način? Kaj ima Forskolin Active opraviti z debelostjo?

Forskolin - 6
Forskolin - 6FOTO: Forskolin
Kako ena sama sestavina, ki se imenuje "cAMP", uniči vse odvečne maščobne celice

Ljudje imamo tri vrste maščob, vključno z najbolj problematično nenormalno maščobo, ki se nahaja na trebuhu, zadnjici in predelu pasu. Ni je mogoče pokuriti brez pospeševanja presnovnih procesov. Sodobna prehrana redko vsebuje to sestavino, kar onemogoča dostop do "najslabše" vrste maščobe v telesu. Edini način za obogatitev vaše prehrane s pravo mero ustreznih naravnih sredstev za spodbujanje presnove je jemanje dopolnil. Dopolnilo Forskolin Active vsebuje "izvleček korenine Coleus forskohlii" (cAMP), ki ga močno priporočajo najbolj znani dietetiki za naravno hujšanje. Tako hitro in drastično hujšanje doslej ni bilo videno.

Forskolin Active in njegovo načelo delovanja za preoblikovanje in čudovito bikini telo, neposredno na molekularni telesni ravni, sta 3-krat učinkovitejša od drugih metod

Izkazalo se je, da brez uravnotežene prehrane in ob podpori dopolnila Forskolin Active hujšanje poteka 3-krat hitreje kot z uporabo drugih shujševalnih metod. To pomeni, da lahko v enem tednu lahko izgubite 3 kg namesto 1 kg, ki bi ga izgubili s pomočjo tradicionalnih metod.

Izdelek deluje v 3 stopnjah:

1. Najprej Forskolin Active temeljito odstrani odvečno maščobno tkivo z vsakega dela telesa;

2. Nato Forskolin Active z izgradnjo puste mišične mase preoblikuje telo;

3. In končno, Forskolin Active z delovanjem na celični in molekularni ravni spodbudi presnovo ter vpliva na izločanje hormona za naravno izgubo teže, pri čemer vaše telo ščiti pred jojo učinkom.

Poleg naravnega učinka cAMP (izvlečka iz korenine rastline forskolin), ima številne koristi za človeško telo:

 

Forskolin pomaga tudi pri različnih zdravstvenih stanjih:

- Debelosti
- Astmi in alergijah
- Srčno-žilnih boleznih – kardiovaskularni učinki forskolina
- Rakastih metastazah
- Oslabljenem imunskem sistemu

Forskolin - 3
Forskolin - 3FOTO: Forskolin
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387