Zadovoljna.si
Maščobne obloge

Novice

/ Oglas

Presenečena boš: ne veš, zakaj ti nastajajo maščobe?

P.R.
21. 04. 2016 06.30
0

Si napihnjena, utrujena in ne moreš izgubiti kilogramov? Notranji organi v telesu imajo veliko vlogo na naše počutje in tudi na nastajanje maščob. Ko preobremenite svoje notranje organe s toksini, le ti težje opravljajo svoje funkcije pri presnovi maščobe.

Maščobne obloge
Maščobne oblogeFOTO:

Za primer lahko izberemo jetra, ki uravnavajo presnovo v telesu. Od presnove pa je odvisno, ali boste skladiščili maščobe za energijo ali pa jih kopičite na kritičnih nezaželenih predelih: na trebuhu in bokih. Tvoja jetra lahko celo nadzorujejo, ali se boš hitreje ali počasneje redila!

Negativne posledice so različne, vendar nekaj najbolj pogostih so napihnjenost, odvečni kilogrami, utrujenost …

ODKRIJ, kako se razstrupiš in odpraviš kilograme

Znano je, da »zamaščenost in toksini« lahko povzročajo mnoge posledice, kot so: prekomerna telesna teža, holesterol, zvišan krvni tlak, sladkorna bolezen in druge žilne nevšečnosti.

Najpogosteje pa čutimo utrujenost, napihnjenost, slabo razpoloženje, maščobe na trebuhu in bokih, nespečnost in pomankanje energije. Naše telo samo pošilja signale in čas je, da ga poslušamo!

Torej, začni z razstrupljanjem telesa za boljši jutri. Z razstrupljanjem telesa in zdravo prehrano prispevamo k odpravi toksinov v telesu, ki imajo zgoraj naštete negativne vplive.

Kaj je razstrupljanje in zakaj je pomembno?

V bistvu razstrupljanje pomeni čiščenje telesa. Poteka tako, da iz telesa odstranimo škodljive snovi. Le-te bomo odstranili s potenjem, skozi urin in kožo.

Dokler se toksini zadržujejo v našem telesu, bomo težko kaj spremenili. Morda je zdaj pravi čas za pozitivne spremembe …

Kako naj začnem, če pa ne vem, kje začeti? Ne skrbi, preberi in uspela boš!

Ne skrbi, večina vas ima enaka vprašanja na začetku. Zato smo spodaj pripravili najkrajše možne nasvete in priporočila, s katerimi boš z lahkoto dosegla svoje cilje. Začni že danes in vztrajaj vsaj 4 tedne in nad rezultatom boš presenečena.

Teaburner
TeaburnerFOTO: Teaburner

Nasvet 1 Izogibaj se naslednjim stvarem:

  • Stresu (izločajo se stresni hormoni, ki upočasnjujejo razstrupljanje telesa),
  • Alkoholu in cigaretam,
  • Prekomernem pitju kave,
  • Sladkorju (zavira sproščanje hormonov, dviguje nivo inzulina, povečuje nastanek maščob itd.)

Nasvet 2 Uživaj naslednje:

- Pij veliko vode,
Razstrupi telo s pitjem naravnih zeliščnih čajev kot je Teburner, ki vsebuje odlično mešanico zelišč za katere vemo, da imajo shujševalno in detox vlogo,
- Jej veliko vlaknin, vključujoč sveže sadje in zelenjavo,
- Sprosti se z jogo, sprehodom v naravi, rekreacijo in mirnejšim življenjem.

Kako bo tvoje čisto in razstrupljeno telo VKLJUČILO AVTOMATIČNO KURJENJE MAŠČOB!

Hiter začetek vaše poti k vitki postavi brez maščob in razstrupljenem telesu je upoštevanje zgornjih nasvetov, ter kot skriti dodatek (za katerega mnoge ne vedo) za pospešitev vsega pa je pitje Tea Burner čaja.

Ni vam treba stradati in se mučiti z brutalnimi dietami. K vsakodnevnem življenju le dodajte Tea Burner čaj, ki vam bo pomagal pri vsem zgoraj omenjenem in tudi pri razstrupitvi jeter, da bo telo lahko začelo izgorevanje maščob. Kalorije bo telo nato lahko spremenilo v energijo namesto v maščobe.

Gre za 20-dnevni avtomatično kurjenje maščob in razstrupljane v 4 korakih!

Odlična 100 % naravna zelišča, kot so zeleni čaj, regrat, kopriva, ingver, rooibos … skrbijo za pospešitev metabolizma, razstrupljanje, kurjenje maščob, odpravo odvečnih kilogramov in napihnjenosti, močnejši imunski sistem in še mnogo več.

Razstrupljanje s čajem ima pomembno vlogo za telo, saj prispeva k:

- spodbujanju jeter k izločanju toksinov iz telesa,
- izločanje toksinov skozi kožo in urin,
- izboljšanju cirkulacije krvi,
- polnjenju telesa z energijo in zdravimi hranili,
- kurjenju maščob in izgubi telesne teže.

Poskrbi za svoje telo in posledično uresniči svoje želje enostavneje kot kadar koli. Resetiraj telo, očisti organe, izgubi maščobe! Priči danes za boljši jutri.

Za vse bralce smo poskrbeli BREZPLAČNO POŠTNINO, zato pohiti in jo izkoristi tudi ti.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375