Zadovoljna.si
Sahar Tabar

Novice

Prestala 50 operacij, da bi bila kot Angelina Jolie. Rezultat vas bo šokiral!

Zadovoljna.si
30. 11. 2017 13.18
86

19-letna Sahar Tabar iz Irana je ena največjih oboževalk hollywoodske zvezdnice Angeline Jolie. Da bi ji bila bolj podobna, je najstnica prestala 50 lepotnih operacij, zaradi katerih danes, po mnenju mnogih, bolj kot na eno najlepših žensk na svetu spominja na zombija.

Sahar Tabar je pripravljena narediti prav vse, da bi bila bolj podobna svoji največji vzornici, Angelini Jolie. Igralka velja za eno najlepših žensk na svetu in ženske po vsem svetu si želijo, da bi ji bile podobne, zato kopirajo njeno frizuro in modni stil.

No, Sahar pa je šla nekaj korakov dlje in prestala kar petdeset operacij, v katerih si je operirala nos, ustnice, ličnice, brado ... Najstnica naj bi prestala tudi drastičen dietni režim, da bi ostala na teži 40 kilogramov, kar je po zdravstvenih merilih nevarna podhranjenost.

Sahar nosi barvne leče, da bi bila bolj podobna slavni igralki, spremenila pa je še barvo las. Na zadnjih fotografijah so njeni lasje sicer vijolični, blond in črni. 

Sahar na družbenem omrežju Instagram sledi več kot 300 tisoč sledilcev, pod njenimi fotografijami pa je veliko negativnih komentarjev glede njenega videza. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (86)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375