Zadovoljna.si
Kiehl's Friends & Family

Novice

/ Oglas

Prihaja Kiehl's Friends & Family in z njim izjemni popusti

PR
07. 03. 2024 05.00
0

Dogodek Kiehl's Friends & Family je težko pričakovan med ljubitelji lepote in nege kože, saj ponuja priložnost za nakup vaših najljubših formul Kiehl's po ugodnejših cenah.

Dogodek Kiehl's Friends & Family bo letos potekal od 8. do 10. marca in v tem času bodo kupci lahko izkoristili 20 % popust na vse izdelke, razen na darilne bone in komplete. Intenzivna, vlažilna, nočna maska za ustnice - Buttermask For Lips bo akcijsko znižana – 40 %. Popust bo veljal na prodajnih mestih Kiehl's v poslovalnici Muller v BTC Cityju in Maxiju Ljubljana ter na spletni strani www.kiehls.si

Kiehl's ima dolgo zgodovino, ki zajema več kot 170 let, znamka je od takrat predana zagotavljanju prilagojenih storitev. Kiehl's strokovnjaki za nego kože v vseh poslovalnicah ponujajo brezplačno analizo kože in pomoč pri izbiri najboljših izdelkov za vsak tip kože. Je tudi ena prvih blagovnih znamk, ki ponosno navaja vse sestavine na svojih izdelkih, v svojih formulah pa uporablja močne sestavine, ki jih navdihujeta narava in znanstvene raziskave.

Nekatere Kiehl's prodajne uspešnice so:

Ultra Facial Cream

Kiehl's Ultra Facial Cream, 50ml
Kiehl's Ultra Facial Cream, 50mlFOTO: Arhiv naročnika

 Kiehl's #1 ultra hidratantna krema za obraz s 4,5% skvalana ima enotno, lahko teksturo, ki zagotavlja dolgotrajno tudi do 72 urno hidratacijo, s čimer kožo naredi mehkejšo in vidno bolj zdravo. Oblikovana z obnovljivim glacialnim glikoproteinom in skvalanom ta nemastna, lahka hidratantna krema klinično dokazano povečuje vlažnost kože, dela kožo mehkejšo, bolj gladko in z vidno bolj zdravo.

Creamy Eye Treatment with Avocado 

Kiehl's Creamy Eye Treatment with avocado, 14ml
Kiehl's Creamy Eye Treatment with avocado, 14ml FOTO: Arhiv naročnika

 Kiehl's hranljiva krema za področje okoli oči z avokadom, ki nudi pravo eksplozijo vlaženja. Ta kremna formula z avokadovim oljem, beta-karotenom in karitejevim maslom je najljubša izbira Kiehlovih strank.

Truly Targeted Acne- Clearing Solution 

Truly Targeted Acne- Clearing Solution, 15ml
Truly Targeted Acne- Clearing Solution, 15ml FOTO: Arhiv naročnika

 Prozoren "tekoči obliž" za nepravilnosti z 2% salicilne kisline, posebej oblikovan za vidno zmanjšanje velikosti, izrazitost barve in sledi mozoljev. Koncentriran z 2% medicinske salicilne kisline, 4% niacinamida in 0,2% korenine sladkega korena. Formula hitro zmanjša nepravilnosti, pomiri vidno rdečico in vidno zmanjša videz sledi nepravilnosti na koži. Z uporabo tehnologije "tekočega obliža" ustvarja tretman za čiščenje mozoljev, prosojen pečat, ki se neopazno nanese na kremo za sončenje in pod ličilo.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum 

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, 50ml
Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, 50ml FOTO: Arhiv naročnika

 

Kiehl's učinkovit serum proti gubam z retinolom zagotavlja vidno obnovo mladostnega videza kože v dnevnem mikro odmerku. Natančna formula tega seruma proti staranju z retinolom, ki je v postopku patentiranja, vključuje dnevni odmerek čistega retinola, ki vidno zmanjša gube, preoblikuje teksturo kože in učvrsti kožo za izkoristek retinola z minimalnim nelagodjem.*Ta zmogljiv serum z mikro odmerkom vključuje kombinacijo čistega retinola, peptida in ceramidov, ki sočasno spodbujajo izmenjavo celic na površini kože, krepijo bariero kože in izboljšajo učinke retinola ter vidno obnovijo kožo za mladosten videz.

*Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

Super Multi-Corrective Cream 

Super Multi-Corrective Cream, spf 30, 75 ml
Super Multi-Corrective Cream, spf 30, 75 mlFOTO: Arhiv naročnika

 

Vidno privzdignite, učvrstite, zgladite kožo in izboljšajte teksturo kože, poenotite ton in okrepite sijaj ter izboljšajte občutek prožnosti z Kiehl's večnamensko vlažilno kremo. Ta anti-ageing krema deluje na različne potrebe kože, da bi ublažila 7 ključnih vidnih znakov staranja, vključno z drobnimi linijami in gubami, izgubo prožnosti ter neenakomernim tonom in teksturo. Formula združuje fitomimetični vitamin A, ProxylaneGX in gobo Brezin luknjač za izjemno močan učinek. Ta anti-ageing krema vidno zgladi drobne linije in gube na obrazu ter vratu, izboljša občutek elastičnosti kože, hkrati pa vidno poenoti ton in okrepi sijaj za vidno bolj čvrst, privzdignjen in pomlajen videz.

Buttermask For Lips 

Buttermask For Lips, 8g
Buttermask For Lips, 8g FOTO: Arhiv naročnika

 

Nočna nega za ustnice, prepojena s kokosovim oljem iz pravične trgovine in maslom divjega manga, gladi in mehča ustnice, medtem ko spite. Prekrijte svoje ustnice s hranljivo vlago, ki jo nudi Kiehl's vlažilna maska za ustnice.

Ne glede na to, ali ste že dolgoletni oboževalec ameriške znamke ali pa to šele nameravate postati, je to odlična priložnost, da svojo rutino nege kože obogatite z novimi izdelki Kiehl's ali pa se vrnete k svojim najljubšim Kiehl's klasikam, ki jih vaša koža ljubi.


Naročnik oglasa je Kiehls.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387