Zadovoljna.si
Cineplexx - 1

Novice

Prihaja NORI TOREK!

Cineplexx
17. 11. 2016 11.10
0

Na šestih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče v torek, 22. novembra ogledati po nori ceni, 1,99 evra.

Cineplexx - 4
Cineplexx - 4FOTO:

Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji izbirali med filmi za vse filmske okuse.

Na sporedu bodo: domača filmska uspešnica Pr'Hostar, fantazijska uspešnica Magične živali, drami Nočne ptice in Greben rešenih, znanstvena fantastika Doktor Strange, trilerja Inferno ter Dekle na vlaku, grozljivki Ouija: Izvor zla in Dekle z vsemi darovi, romantična komedija Dojenček Bridget Jones ter družinski sinhronizirani animirani komediji Troli ter Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov. Urnik izbranih filmov lahko preverite na spletni strani Cineplexx Slovenija.

Nori torek – nora cena

Akcijska cena vstopnic 1,99 evra velja v vseh Cineplexx kinih za ogled vseh filmskih predstav, tudi za filme v 3D in daljše od 120 minut, samo v torek, 22. novembra.

Vstopnice so že v prodaji na Cineplexx Slovenija  ter na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto.

Cineplexx - 1
Cineplexx - 1FOTO:

Poleg različnih cenovnih ugodnosti se Cineplexx kinematografi trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji. Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodijo tudi okusne kokice.

Najsodobnejši kino v Sloveniji

Kinematografi Cineplexx sledijo svetovnim trendom prikazovanja filmov in kot edini v Sloveniji ponujajo filme v vrhunski ločljivosti in HFR 3D tehnologiji, s tem pa obiskovalcem kino predstav ekskluzivno filmsko doživetje, ki mu ne bodo priča nikjer drugje. Če si tako doma lahko večinoma ogledamo le filme v tako imenovani FullHD ločljivosti, vas bo v kinematografih Cineplexx navduševala 4-krat jasnejša in kristalno čista slika v ločljivosti 4K.

Cineplexx - 3
Cineplexx - 3FOTO:


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493