Zadovoljna.si
Nika Zorjan - naslovna

Novice

Nika Zorjan: Bila je prava avantura!

S.C.
19. 06. 2019 07.19
0

Pa smo ga dočakali! Čisto nov, čisto svež videospot Nike Zorjan in Isaaca Palme za njun vroč poletni hit Ola ola je ugledal luč sveta. Zagotovo ste ga vsi že nestrpno pričakovali, saj ste ga pomagali soustvarjati tisti, ki ste se prijavili na naš natečaj Čas, da zablestiš in prepričali Raayevo ekipo, da vas povabi k sodelovanju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jupiiiii ... Nov videospot Nike in Isaaca je tu!

Več o tem, kdo vse je sodeloval pri ustvarjanju in na kakšen način, izveste kmalu. Zaenkrat lahko izdamo, da je bilo vdušje na snemanju fenomenalno, kar nam je potrdila tudi Nika: "To je bilo najbolj najbolj najbolj noro in avanturistično snemanje videospota kadarkoli. Ekipa in nagrajenci Čas da zablestiš so bili fenomenalni. Priprave, šivanje, stiliranje, ustvarjanje, da ne govorimo o igralcih, plesalkah, koreografiji ... Predvsem pa je bila prava avantura! Štiri dnevno snemanje videospota in izdelek je res fenomenalen. Hvala Orbitu in vsem, ki so se prijavili, da zablestijo z nama z Isaacom." Tudi za Isaaca je bila izkušnja nepozabna: "Jaz sem šel na snemanje ravno, ko sem postal očka, tako da sem seveda imel v glavi ves čas svojo malo štručko Isabelo, a vseeno je bilo z ekipo tako zabavno in pestro, da sem izkoristil to snemanje kot zabavo ob rojstvu, ki jo očetom priredijo prijatelji. Seveda smo tudi nazdravili na to, da sem postal očka in to veselje ter dobro energijo se dobro opazi tudi v spotu. Pravijo, da mama zablesti, ko dobi otroka, no, vidim, da tudi za očete velja enako!"

Za komentar ob zaključku projekta smo vprašali tudi Raaya: "Ponosno lahko rečem, da smo izpeljali skupaj z Orbitom in pletno stranjo Zadovoljna.si eno najbolj kreativnih akcij odkarustvarjam na področju glasbe in šovbiznisa. Že res, da je morda v praksi, da se plesalci, plesalke, statisti, igralci, razni talenti, prijavljajo na razne avdicije in da je to praksa, da so v videospotih. A tukaj so dobili priložnost ustvarjalci, fotografi, snemalci zakulisja, stilistka, koreografinja, vrhunski snemalec dron posnetkov, bruhalec ognja. Hkrati pa je tu še veliko stikov vseh, ki so se prijavili, pa niso prišli na vrsto, ali niso bili izbrani, in ti stiki bodo morda zablesteli v kakšnem od prihodnih odmevnih projektov,kjer bomo tudi lahko rekli: OLA, OLA, tudi drugi so zablestelI!"

Nika Zorjan - naslovna
Nika Zorjan - naslovna FOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375