Zadovoljna.si
Selfie

Ambasadorke

Prijavi se in postani ambasadorka Zadovoljna.si!

zadovoljna.si
01. 03. 2019 07.51
0

Si želiš za tri mesece postati ambasadorka Zadovoljna.si? Si influencerka, blogerka ali vlogerka? Potem je to priložnost, ki je ne smeš zamuditi!

Na spletnem portalu Zadovoljna.si smo vedno v iskanju novih in zanimivih sodelovanj in tokrat smo se odločili, da ponudimo priložnost vsem influencerkam, blogerkam in vlogerkam, ki ustvarjajo zanimive vsebine na področju mode, lepote, zdravja, fitnesa in lifestyla. Vsem, ki imate nekaj za povedati in želite s svojim sporočilom doseči čim širšo množico.

Če te že od nekdaj mika soustvarjanje vsebin za najbolj bran ženski portal v Sloveniji in bi rada končno stopila v ospredje in se predstavila širni Sloveniji, potem izpolni spodnjo prijavnico in morda prav ti postaneš ena od treh srečnih izbrank, ki bodo za tri mesece postale ambasadorke Zadovoljna.si!

Poleg velikega intervjuja bodo tri mesece delile svoje nasvete z bralkami, pridobile veliko novih izkušenj in poznanstev, udeležile se bodo tečaja, na katerem se bodo naučile novih trikov fotografiranja za Instagram in še marsikaj drugega!

Postani ambasadorka Zadovoljna.si!
Postani ambasadorka Zadovoljna.si!FOTO:

Kako bo izbor potekal?

Med vsemi, ki boste do 14. 3. do 17. ure izpolnile spodnjo prijavnico, bo uredništvo izbralo 10 kandidatk, ki se bodo uvrstile v drugi krog, v katerem bo potekalo glasovanje. Imena 10 finalistk bodo objavljena 15. 3. na uradni Facebook strani in spletni strani Zadovoljna.si. Tri, ki bodo imele največje število glasov, bodo za tri mesece postale ambasadorke Zadovoljna.si in dobile priložnost, da se predstavijo širni Sloveniji. Zmagovalke bomo razglasili 25. 3. 2019 na Facebook strani in na Zadovoljna.si

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375