Zadovoljna.si
rebeka dremelj

Novice

Rebeka Dremelj presenetila z izbiro najljubšega božičnega filma

Zadovoljna.si
20. 11. 2023 11.38
0

Vsestranska estradnica Rebeka Dremelj ne skriva, da je zaljubljena v veseli december in da obožuje praznični čas, ki počasi že trka na vrata. Že lani je pripravila izjemno uspešen in obiskan božični šov, letos pa ga je še nadgradila in pripravlja še večji spektakel.

"Praznični čas in božič sta zame res nekaj posebnega. V tem obdobju vlada posebna toplina in veselje v zraku, kar me vedno navdihuje. Božič je čas, ko se družina in prijatelji zbližajo, ko smo bolj pozorni in radodarni do drugih. Je čas, ko tudi tiste najbolj zaposlene ljudi malo ustavi in jih spomni na to, kar je v življenju zares pomembno. Poleg tega me praznična glasba, lučke in vonj po piškotih vedno popolnoma prevzamejo. Mislim, da se decembra vedno, ne glede na svoja leta, vrnem nazaj v otroštvo in vsaj za nekaj dni občutim brezskrbnost, sploh, ko gledam svoji dve hčerki, ki sta tudi pravi navdušenki nad božičem, pa je moj december še toliko bolj popoln," je o božiču in prazničnemu času za naš portal povedala vedno nasmejana glasbenica Rebeka Dremelj

Kam za praznike? To so najlepše okrašena evropska mesta!
Preberi še
Kam za praznike? To so najlepše okrašena evropska mesta!

Rebeka je z nami spregovorila tudi o svojih najlepših spominih iz otroštva, ki vključujejo okraševanje božičnega drevesa s starši in bratom ter peko piškotov. "Prav tako se spomnim, kako smo vsi skupaj odpirali darila in se igrali različne družinske igre," je še povedala in dodala, da je tisti občutek pričakovanja in radosti res neprecenljiv.

Povprašali smo jo tudi, kaj je tisto glavno, brez česar po njenem mnenju božiča ne bi bilo. Odgovorila nam je, da v tem času ljubezni in povezanosti z družino nikakor ne sme manjkati in da je najpomembnejše, da smo v tem času obkroženi z ljudmi, ki jih imamo radi, ter da se spomnimo, kaj je resnično pomembno v življenju.

Rebeka Dremelj presenetila z izbiro najljubšega božičnega filma.
Rebeka Dremelj presenetila z izbiro najljubšega božičnega filma.FOTO: Domen Mavrič

Povedala nam je tudi, da je njihovo družino namesto Božička vsako leto obiskal dedek Mraz, njen najljubši božični film pa je 'The Christmas Chronicles', saj je Božiček v omenjenem filmu tak, da bi ga tudi sama z veseljem kdaj srečala (igra ga Kurt Russell). 

Spregovorila je tudi o svojih najljubših božičnih pesmih, ki jih je kar veliko. "Mojih ljubih božičnih pesmi je res veliko, in kot vidite, se nisem mogla odločiti za eno, zato sem kar naredila božični show, na katerem bom lahko pela vse meni ljube. Tudi najina Ko primeš me za roko s Sebastianom ne bo manjkala," nam je zaupala Rebeka. 

Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'
Preberi še
Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'

Rebeka bo svoje božične praznike sicer preživela z družino, tako kot vsako leto, njen veseli december pa se sicer letos začne na Finskem pri Božičku, nadaljuje s predstavo Jamska ženska, potem pa prireja težko pričakovani, že omenjeni božični spektakel, ki ga planirajo pol leta vnaprej in se ga vsi sodelujoči že izjemno veselijo.

Rebeka Dremelj pripravlja pravi božični spektakel - med drugim bomo pisali pisma Božičku.
Rebeka Dremelj pripravlja pravi božični spektakel - med drugim bomo pisali pisma Božičku.FOTO: Domen Mavrič

Božični šov

Njen veliki pevsko-plesni božični šov se bo sicer odvil 11. decembra v ljubljanskem Media centru, kjer ne bo manjkalo čarobnega prazničnega utripa. 

Vonj po cimetu, vanilji in ingverjevih piškotkih, Božičkovi pomočniki in veseli škratki v praznično okrašenem prostoru, pisanje pisem Božičku in uresničevanje želja, uživanje ob toplih kozarcih okusnega božičnega čaja ... In še marsikaj, kar pričara tisto pravo praznično atmosfero. Da bo doživetje za goste res nekaj posebnega, vas bodo razvajali z izvrstno 'božično večerjo' s 3-hodnim božičnim menijem – izbirate lahko med mesnim ali vegetarijanskim.

Nepozaben prazničen večer bo popestril tudi edinstven božični šov z vedno energično gostiteljico Rebeko Dremelj, ki bo goste popeljala skozi božično čarobnost s svojo energijo, plesnimi koreografijami, bleščečimi kostumi in nepozabnimi božičnimi napevi. 

Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 2300 evrov, bi se prijavili?
Preberi še
Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 2300 evrov, bi se prijavili?

Pridružil se ji bo celo Božiček, ki bo prinesel darila. "Res se veselim, da bomo skupaj ustvarili to toplino prazničnega časa, za trenutek pozabili na vsakdanje skrbi, prebudili otroka v sebi in se prepustili čarobnemu utripu prazničnih dni," pravi Rebeka, ki kot ljubiteljica božiča in prazničnega decembra že zdaj odšteva dneve do svojega najljubšega meseca v letu.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Prižig lučk: kdaj se po Sloveniji prižgejo letos?
Preberi še
Prižig lučk: kdaj se po Sloveniji prižgejo letos?
Prazniki 2024: koliko dela prostih dni nas čaka?
Preberi še
Prazniki 2024: koliko dela prostih dni nas čaka?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387