Zadovoljna.si
Ant Anstead in Renée Zellweger

Novice

Od njega je 10 let starejša, a ga to nič ne moti

N. Č.
22. 07. 2023 05.00
0

Čeprav Renee Zellweger skrbno varuje svojo zasebnost, nima niti danes skorajda že obveznih družbenih omrežij, pa se je ta vesela novica kar precej hitro razširila. Hollywoodska igralka se je zaročila z Antom Ansteadom, priprave na poroko pa so že v polnem teku!

Slavna igralka Renee Zellweger, ki jo vsi poznamo kot Bridget Jones, je precej dolgo čakala, da je v njeno življenje končno vkorakal pravi. V preteklosti je bila zaljubljena v Jima Carreyja in Bradleyja Cooperja, a njeno srce zdaj pripada le še Antu Ansteadu, s katerim je v zvezi od leta 2021.

Po poročanju brianskih medijev sta Renee in Ant zaročena, a novico o planiranju poroke po skrivni zaroki še vedno 'skrbno' skrivata. "Renee in Ant ohranjata svoje načrte v neverjetni skrivnosti in ne načrtujeta velike javne objave oz. naznanitve zaroke," je razkril prijatelj para, prijatelj pa je razkril tudi, da se poroka že načrtuje in da ne bo šlo za nikakršno pompozno slavje s številnimi gosti, temveč intimen obred, ki bo zaznamoval njuno ljubezen.

Čeprav Zellwegerjeva nima nobenega profila na družbenih omrežjih, pa njen bodoči soprog delček njune idile včasih pokaže na svojem Instagramu. Privlačni Anstead je bil sicer že dvakrat poročen, v teh letih pa je spoznal tudi čare očetovstva. Z bivšo ženo Louise si deli hčerko Amelio in sina Archieja, z ameriško voditeljico Christino Hall pa je leta 2019 na svet pozdravil sina Hudsona.

Ena najslavnejših hollywoodskih igralk je postala neprepoznavna
Preberi še
Ena najslavnejših hollywoodskih igralk je postala neprepoznavna

Njegove objave na Instagramu razkrivajo, da so otroci velik del njegovega življenja, Renee pa je nedavno naredila redko potezo in na fotografiji pozirala z njegovima otrokoma, Amelio in Archiejem. Mnogi domnevajo, da omenjeno poziranje z otrokoma nakazuje na to, da je pripravljena prevzeti vlogo tudi v njunem življenju, pa tudi, da Amelia in Archie nimata nobenih zadržkov glede očetove izbire nove partnerke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Renee in Jim Carrey

Med slavno igralko in njenim igralskim kolegom Jimom Carreyjem so iskrice poskočile v času snemanja filma Me, Myself and Irene, ki sta ga snemala leta 1999. Po koncu snemanja omenjene komedije je par začel hoditi, skupaj sta se udeležila celo podelitve zlatih globusov leta 2000.

Kljub kratki dolžini njunega razmerja jo je Jim Renee opisal kot 'veliko ljubezen' svojega življenja v svoji napol izmišljeni knjigi iz leta 2020 z naslovom 'Spomini in napačne informacije'. 20 let po tem, ko se je končalo njuno razmerje, je svojo bivšo omenil tudi kot nekoga, ki je zanj 'zelo poseben', "Mislim, da je ljubka," pa je dejal v eni izmed pogovornih oddaj.

Jennifer Lopez na romantični večerji z bivšim možem Renee Zellweger
Preberi še
Jennifer Lopez na romantični večerji z bivšim možem Renee Zellweger

Čeprav se je Renee sprva branila razmerja z razvpitim komikom, saj ni želela mešati 'zabave in posla', pa se je ta na koncu le omehčala, ko je videla, kako zelo ga pogreša, ko ga ni zraven, njuno razmerje pa je označila za 'zelo nepričakovano, a čudovito stvar'. 

Jim Carrey in Renée Zellweger
Jim Carrey in Renée ZellwegerFOTO: Profimedia

Renee in Bradley Cooper

Zvezdnica večkrat nagrajenega filma Judy in Bradley sta se spoznala med snemanjem filma Primer št. 39, ki je izšel leta 2009. Čeprav je Renee ponovno želela, da bi njuna zveza vsaj še nekaj časa ostala skrivnost, pa je imel Bradley drugačne načrte ...

"Enostavno jo ljubim. Rad sem prihajal v službo. Rad igram z njo. Toliko se lahko naučim od nje," je povedal v intervjuju leta 2010, nato pa je tudi Renee priznala, da je Bradley zares odličen igralec in da je 'zelo navdušena, da lahko sodeluje z njim'. 

Istega leta sta se preselila skupaj, vendar sta se leta 2011 razšla, saj je bil Bradley preveč osredotočen na svojo igralsko kariero. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Renee Zellwegger in Bradley Cooper
Renee Zellwegger in Bradley CooperFOTO: Profimedia
Teža 'Bridget Jones' niha iz ene skrajnosti v drugo
Preberi še
Teža 'Bridget Jones' niha iz ene skrajnosti v drugo

Vir: tportal.hr, dailymail.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375