Zadovoljna.si
Plačevanje računov - 2

Novice

Pazite, da se to ne bo zgodilo tudi vam!

J.V.
2017-04-19 07:59
0

Vsi smo se že kdaj znašli v situaciji, ko nas je življenje presenetilo in smo hitro potrebovali večjo vsoto denarja, pa naj bo to za nov računalnik, servis avtomobila ali pa smo med brskanjem po spletu naleteli na odlično ponudbo za počitnice, ki bi jo bilo greh neizkoristiti. A se je na koncu zgodilo prav to, saj smo ugotovili, da naš bančni račun trenutno ne dovoljuje nečesa tako spontanega, kot so imzpulzivne počitnice v tropskih krajih. In prav v takšnih trenutkih bi bila več kot dobrodošla kartica, ki ne le, da omogoča plačevanje nakupov na obroke, ampak z njo lahko opravite tudi nakupe prek spleta!

Se še spomnite časov, ko smo plačevali na čeke, nekoč eno izmed najbolj priljubljenih oblik plačevanja na obroke? Z njimi smo pri nakupu enostavno napisali določeno število čekov in vsak mesec je bil unovčen en ček. Preprosto, kajne? Teh časov je že zdavnaj konec in tempo življenja je od takrat postal veliko hitrejši, zaradi spleta in vsega, kar ta ponuja, pa smo vajeni, da je vse na dosegu roke. Tako lahko samo z nekaj kliki naročimo obleko s Kitajske, rezerviramo potovanje ali si naročimo hrano na dom. Ker smo vedno v naglici, pa so nam v breme tudi obiski bančne poslovalnice, ki so potrebni, kadar želimo povečati limit na svoji obstoječi kartici, vzeti kredit ali najti kakšno drugo rešitev. In zato se pogosto zgodi, da se določeni stvari, ki si je tisti trenutek ne moremo privoščiti, enostavno odpovemo. Pomislite, kolikokrat se vam je že zgodilo, da je znesek presegal običajni limit na vaši kartici z odloženim plačilom? Naj ugibamo, velikokrat.

Konec odrekanja ...

Če bi si želeli več svobode pri plačevanju, potem potrebujete kartico IDE@L MasterCard, ki omogoča obročno odplačevanje kjer koli in kadar koli, nakupe lahko odplačujete na do 60 obrokov brez obiska poslovalnice in kar bo navdušilo predvsem ženske predstavnice, ki rade nakupujejo prek spleta, z njo lahko opravite tudi nakupe prek spleta. Plačevanje z njo namreč ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci, na koliko obrokov boste plačali izdelek, pa uredite s SMS-sporočilom.

Gremo po nakupih!

Večina žensk se ponavadi, kadar so žalostne, odpravi po nakupih. Ja, nakupovanje je pač nekaj, kar nas sprosti, nas razbremeni in nas vsekakor spravi v dobro voljo. Če ste modne odvisnice in ste v obdobju, ko vaši žepi ne pokajo po šivih zaradi preveč denarja, svojo modno abstinenčno krizo lahko rešite s klikom na Sberbank. Kartica IDE@L MasterCard je odlična rešitev tudi, ko načrtujete večji izdatek, kot je prenova kopalnice ali kuhinje, večji nakup, vse od kolesa do rabljenega avtomobila, ali pa daljše potovanje, za katerega morate marsikaj plačati vnaprej. Z njo boste imeli popoln nadzor nad osebnimi izdatki in si lahko sami ustvarili načrt mesečne potrošnje, ki bo povsem prilagojen vašim željam in plačilnim zmožnostim. S tem se boste izognili nevšečnostim, ko ste se morali odpovedati nakupu nečesa, česar ste si v danem trenutku zares želeli.

Da si boste lažje predstavljali možnosti plačevanja s kartico IDE@L MasterCard , smo za vas pripravili tri možnosti, če zapravite na primer 500 evrov:

1. Na obroke z SMS-om (na primer 10 x 50€)

2. Mesečni revolving 5 % pomeni, da vsak mesec poravnate 5 % dolga (1. mesec 5 % od 500€ = 25€, 2. mesec 5 % od 475€ = 23,8€, 3. mesec 5 % od 451,25€ =22,7€ itd.)

3. Mesečni revolving 100 % pomeni, da poravnate 500 evrov naenkrat, ko imate izbran dan poravnave

Super, kajne? Poleg tega pa vam za posamičen nakup na obroke ni treba urejati nobene dodatne dokumentacije, niti vam ni treba obiskati banke. Ob transakciji nad 40 EUR prejmete SMS-sporočilo s ponudbo za plačilo na obroke, vi pa prek povratnega sporočila določite število obrokov za opravljen nakup. Da bi bilo rokovanje s kartico še lažje, lahko z nje ne le dvignete gotovino, pač pa sredstva tudi prenesete s kartičnega na svoj transakcijski račun. Obročno odplačevanje še nikoli ni bilo tako svobodno in preprosto hkrati!

Kako do kartice?

Kaj ne bi bilo lepo, če bi lahko kredit najeli brez enournega sedenja pri bančnem svetovalcu, če bi lahko brez dodatnega urejanja plačevali na spletu tudi na obroke in če bi pogodba, ki jo je treba podpisati, prišla k vam v službo ali na dom? Vse to je sedaj možno. Postopek pridobitve IDE@L MasterCard kartice je namreč zelo preprost in ne zahteva obiska bančne poslovalnice. Naročite jo prek spleta in sami določite čas in lokacijo za podpis dokumentov, ki jih bo prinesel predstavnik banke. Kartico boste nato prejeli po pošti ali pa jo po želji prevzeli sami v eni izmed Sberbank poslovalnic.

Sponzorirana vsebina

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133