Moskisvet.com
Rihanna

Novice

Rihanna obžaluje le eno stvar ...

M. A.
04. 06. 2018 14.45
0

Pred štirimi leti je Rihanna na rdeči preprogi podelitve modnih nagrad CFDA šokirala, ko se je pojavila v prosojni obleki brez nedrčka. Po štirih letih je povedala, da nekaj iz tistega večera pa le obžaluje ...

Rihanna je takrat navdušila z obleko, ki je bila v celoti narejena iz kristalčkov Swarovski, kljub temu da je bila prosojna, pa spodaj ni imela nedrčka, zato je bilo njeno oprsje v središču pozornosti.

Po štirih letih pa je ponovno spregovorila o tistem večeru in povedala, da v življenju obžaluje le eno stvar. Žal ji je, da pod to obleko ni nosila tudi tangic, ki bi bile okrašene s kristalčki, temveč se je takrat odločila za navadne spodnje hlačke. Tega si, kot pravi, ne more oprostiti.

Tangice s kristalčki bi izboljšale njen videz.
Tangice s kristalčki bi izboljšale njen videz. FOTO: Profimedia

'Najraje bi si prerezala vrat,' je spregovorila o svojem največjem obžalovanju. 'Še dobro, da vsaj nisem nosila nedrčka. To bi bilo pa res preveč,' je še dodala. No, pa saj lahko obleko ponovno obleče in doda še tangice s kristalčki, kajne?

S svojimi oblekami vedno preseneti.
S svojimi oblekami vedno preseneti. FOTO: AP
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382