Zadovoljna.si
Robbie Williams na nastopu v Nemčiji.

Novice

Nagradna igra: Peljemo vas na koncert Robbija Williamsa

Ma.K.
03. 02. 2023 08.33
0

Robbie Williams je že 25 let eden najbolj priljubljenih solo glasbenikov sveta. Pomembno prelomnico kariere se je odločil proslaviti s posebnim albumom XXV ter istoimensko turnejo, v sklopu katere se letos, deset let po nastopu na zagrebškem stadionu Maksimir, vrača tudi na hrvaške koncertne odre. Konec junija bo pripravil dva koncerta v puljski Areni, kjer bo zapel največje uspešnice svoje solo kariere in le ugibamo lahko, ali se mu bo na odru pridružil tudi prav poseben glasbeni partner, s katerim je začel sodelovati pred nedavnim. No, z malo sreče se lahko izbranemu občinstvu povsem brezplačno pridružite tudi vi. Preverite, kako!

Čeprav je na sceni že 30 let (5 let kot član skupine Take That, 25 pa kot solo izvajalec) javnost o zasebnem življenju Robbieja Williamsa ne ve prav veliko, saj ga spretno skriva pred očmi javnosti. No, nam je vendarle uspelo izbrskati nekaj sočnih zanimivosti, na dnu članka pa vam zaupamo še, kako do 2 brezplačnih vstopnic za njegov junijski koncert na Hrvaškem! 

Preden je postal slaven, je delal v cvetličarni. Robbie Williams je bil v osnovni ter srednji šoli znan kot ne ravno vzoren učenec, prav tako je bil precej len, zato ni opravil mature. Ker so bile zato njegove možnosti pri iskanju zaposlitve zelo omejene, je sprejel vsako delo, ki se mu je ponudilo: med drugim je delal kot prodajalec oken ter asistent v cvetličarni. Njegovo poklicno pot je usodno spremenila mati, ki je sina prepričala, da se prijavi na avdicijo za člane fantovske skupine in tako poskrbela za prvi korak na njegovi poti do slave. 

Njegovo ime najdemo celo v Guinnessovi knjigi rekordov. Eden najuspešnejših britanskih glasbenikov vseh časov se lahko pohvali s kar 18 nagradami Brit, 8 nagradami ECHO in 3 nagradami MTV European Music Awards. Z več kot 70 milijonov prodanimi albumi po vsem svetu je najbolje prodajani britanski solist, prav posebno mesto pa ima zagotovo priznanje, s katerim se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov: leta 2006 je namreč v vsega enem dnevu prodal kar neverjetnih 1,6 milijona vstopnic za svojo turnejo. 

Robbie Williams je velik ljubitelj živali, še posebej pa so mu pri srcu mačke.
Robbie Williams je velik ljubitelj živali, še posebej pa so mu pri srcu mačke.FOTO: Arhiv naročnika

Posteljo je delil z več kot 100 ženskami. Robbie je bil nekoč znan kot nepopravljiv ženskar in v enem od nedavnih intervjujev je dejal, da nikoli ni zares štel, s koliko ženskami je skočil med rjuhe, a da jih je bilo zagotovo več kot sto. Njegovo posteljo so greli tudi znani obrazi, denimo spajsica Mel C, pevka skupine All Saints Nicole Appleton, pa stanovska kolegica Kylie Minogue ter igralka Nicole Kidman. Najbolj ironično ob vsem tem pa je, da je svojo sedanjo soprogo, ameriško igralko Aydo Field, spoznal leta 2006 na zmenku na slepo, ki so ga zanju organizirali prijatelji. Štiri leta pozneje sta se poročila, danes pa sta ponosna starša štirih otrok: hčera Theodore in Colette in sinov Charltona in Beauja. 

Nima vozniškega dovoljenja. Leta 2014 je Robbie prejel posebno odlikovanje svojega rojstnega kraja Stoke-on-Trent v osrednji Angliji, njemu v čast so odprli tudi posebno turistično pot ter po njem poimenovali ulice in ceste, a žal se priznani glasbenik sam najbrž nikoli ne bo mogel zapeljati po njih – ker nima vozniškega dovoljenja! V domačem okolju se na potep najraje odpravi na rolerjih, po opravkih pa ga vedno vozijo osebni šoferji. 

Obožuje živali, še posebej mačke. Robbie je velik ljubitelj živali, še posebej pa so mu pri srcu mačke. Doma ima dve mački, ki nosita pomenljivi imeni: Elvis in Priscilla. Kot je nedavno zaupal svojim sledilcem na družbenih omrežjih, ga je ta vrsta živali očarala zaradi svoje pristne elegance, a obenem priznal, da je najboljša mačka v njihovem domu vendarle soproga Ayda. Da se ob izrečenih besedah ne bi zameril mačjim prijateljicam, je legendarni britanski glasbenik pred mikrofonom združil moči z legendarnim nagajivim mucem Felixom, prepoznavnim obrazom vodilne blagovne znamke mačje hrane Purina. Zvezdnika tako v povsem novi skladbi sporočata: "Super je biti muc."

Robbie Williams in Felix sporočata: 'Super je biti muc.'
Robbie Williams in Felix sporočata: 'Super je biti muc.' FOTO: Arhiv naročnika

 Robbie in Felix slavita življenje mačk in vas popeljeta na koncert v Pulj!

S kampanjo Super je biti muc Felix slavi življenje mačk – od skrbnosti lastnikov do kakovostne prehrane FELIX, ki s široko paleto okusov, tekstur in oblik zadosti 100 odstotkom dnevnih potreb vsake mačke. Okusni obroki, narejeni iz kakovostnih sestavin, uravnoteženih mineralov in vitaminov, so vir maščobnih kislin omega 6 – vsega, kar je potrebno, da mačka ostane zdrava, aktivna in nagajiva. In ker je Robbie že dolgo velik ljubitelj mačk, ni okleval, ko so mu ponudili sodelovanje z legendarnim Felixom. Kot pravi, lahko sedaj, ko sta se bolje spoznala, z gotovostjo trdi, da je res super biti muc, saj so dnevi prespani, noči divje, priljubljenost pa neskončna. 

pesmi Super je biti muc slavni dvojec slavi mačje življenje in okusno hrano. Na premierni predstavitvi sodelovanja Robbie pomaga Felixu, medtem ko poskuša ta posneti privlačno melodijo ob spremljavi orkestra in videti je, da ne gre vse po načrtih. A bistri muc Felix je jamstvo za najboljši scenarij, ki združuje najljubšo mačjo hrano in mačjo nagajivost, zato v uspeh njunega sodelovanja zagotovo ne gre dvomiti. 

A če nam ne verjamete na besedo, lahko o veliki ljubezni do mačk ter njegovem odnosu s Felixom z nekaj sreče povprašate kar Robbieja osebno. Legendarni glasbenik bo 27. 6. 2023 v sklopu turneje XXV namreč gostoval v Pulju na Hrvaškem in z odgovorom na spodnje vprašanje si lahko zagotovite možnost, da osvojite 2 vstopnici za ta nepozaben koncert. A pozor, nagradna igra traja samo do 8. 2. do konca dneva, zato hitro odgovorite na spodnje vprašanje, izpolnite prijavnico in z malo sreče se junija vidimo na koncertu Robbieja Williamsa v Pulju!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357