Zadovoljna.si
Nino Ošlak

Novice

Nino Ošlak: 'Romantika je lahko tudi pospravljanje stanovanja'

J.V.
10. 08. 2022 13.37
0

"Romantika je lahko večerja ob svečah, lahko pa je samo preprost jutranji sprehod na bližnji hrib in lovljenje prvih sončnih žarkov. Kakor za koga," pravi priljubljeni glasbenik Nino Ošlak.

Če vprašate pevca Nina Ošlaka, so romantika lahko filmi v kinu, koncert ali poležavanje na domačem kavču v dvoje. "Romantika je lahko v poeziji, z izbranimi besedami, lahko je v zgodbi, prozi, lahko pa je samo tišina v dvoje, ko so besede čisto odveč in je samo ta hip, moment ... Romantika so potovanja, adrenalinska doživetja. Romantika pa je tudi pospravljanje stanovanja v dvoje in vmesno nagajanje boljši polovici. Spontano, nasmejano, romantično, kajne?"

Čeprav je od izida njegovega zadnjega izjemno uspešnega hit singla Ko si z mano minilo že dobro leto, vsestranski glasbenik ne počiva in je zelo glasbeno ustvarjalen. Med pripravo njegovega že četrtega studijskega albuma je tako v novo klavirsko zvočno podobo preoblekel njegovo že znano skladbo Dovolj romantike. Pesem se sicer v originalni pop-rock izvedbi nahaja na njegovi drugi plošči, ki nosi naslov Pod tušem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ker se njegovi klavirski živi koncerti vedno zelo dotaknejo poslušalcev, se je priljubljeni pevec, ki vroče poletne dni trenutno preživlja v Grčiji, odločil, da bo v tem stilu posnel kar cel album. Pravi, da tako pesem in predvsem besedilo zazveni še bolj osebno, morda celo že malo intimno. 

Pesem je v celoti posnel v živo in odigral čisto sam, pravi pa, da v takšnem tonu sicer nastajajo vse skladbe, ki jih piše tako zase kot tudi za številne druge uspešne slovenske pevce in pevke. V njegovi pevsko-avtorski karieri se je do zdaj namreč že podpisal pod približno 150 skladb, ki so bile izdane kot singli.

Za novo različico pesmi Dovolj romantike pa je Nino z režiserjem Lukom Blatnikom posnel tudi videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375