Zadovoljna.si
Sahar Tabar

Novice

Trdila, da je prestala 50 operacij, da bi izgledala kot Angelina Jolie, zdaj so jo aretirali

J.V.
08. 10. 2019 13.23
0

Sahar Tabar, ki je nekoč trdila, da je imela 50 lepotnih operacij, da bi izgledala kot Angelina Jolie, so aretirali zaradi slabega vpliva na mlade v Iranu.

Iranska Instagram zvezda Sahar Tabar je pred nekaj leti polnila naslovnice medijev, ko je trdila, da je prestala 50 operacij, da bi izgledala kot hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie. Danes pa mediji poročajo, da so Sahar aretirali, saj naj bi s svojim početjem kvarila mladino.

Iranska Angelina Jolie pokazala svoj pravi obraz
Preberi še
Iranska Angelina Jolie pokazala svoj pravi obraz

CNN poroča, da je bila Tabhar, katere pravo ime naj bi bilo Fatemeh Kh, aretirana in obtožena 'promoviranja nasilja, nedovoljenega izobraževanja, bogokletja, žalitve islamske vere, širjenja sovraštva in spodbujanja mladih h korupciji'. 

Spomnimo ...

Sahar je pred nekaj meseci za ruske medije razkrila, da je v resnici imela le nekaj blagih lepotnih posegov, kot so popravek nosu, polnjenje ustnic in liposukcija. Za večino njenega videza pa je poskrbel le dober makeup  in odličen program za photoshop. »Za vse sta poskrbela photoshop in makeup. Vsakič, ko sem želela objaviti fotografijo, sem se z njo poigrala na izjemno zabaven način. To je zame način izražanja, vrsta umetnosti. Moji oboževalci se zavedajo, da to ni moj resničen videz,« je še povedala Sahar.

Prestala 50 operacij, da bi bila kot Angelina Jolie. Rezultat vas bo šokiral!
Preberi še
Prestala 50 operacij, da bi bila kot Angelina Jolie. Rezultat vas bo šokiral!

Njena aretacija je rezultat številnih pritožb javnosti, poroča BBC. Sicer pa Tabar ni prva iranska influencerka, ki se bo morala soočiti s pravnimi posledicami. Amnesty International poroča, da medtem ko Instagram v Iranu ni prepovedan, pa so družbena omrežja Facebook, Twiiter in You Tube blokirana. 

Sahar Tabar
Sahar TabarFOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375