Zadovoljna.si
Britney Spears in Sam Asghari

Novice

Zdaj je jasno, zakaj Britneyjina sinova nista prišla na poroko

N. Č.
09. 08. 2022 05.00
0

V enem izmed intervjujev je pevkin bivši mož dejal, da sta se njuna sinova Sean Preston Federline (16) in Jayden James Federline (15) odločila, da je trenutno ne želita videti. Pevko so Kevinove javne izjave o družinskem življenju močno prizadele, zdaj pa ji je v bran stopil še njen izbranec, Sam Asghari.

Kevin Federline je v enem izmed intervjujev dejal, da sta se sinova Sean Preston Federline in Jayden James Federline odločila, da trenutno ne želita videti svoje mame, pevke Britney Spears. Dejal je celo, da je preteklo že kar nekaj mesecev, odkar sta jo nazadnje videla, niti se nista udeležila njene poroke. Kevin je v intervjuju namignil še, da se je dogajalo kar nekaj stvari, zaradi katerih mu ni bilo najbolj prijetno, navezoval pa se je na dogodke, ki sta jim bila fanta priča med obiski pri mami v zadnjih letih. Podrobnosti obiskov ni razkril, odločitev fantov, da prenehata z obiski, pa naj bi bila povezana tudi s pevkino sporno dejavnostjo na Instagramu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Britney se je na Kevinove izjave odzvala kar na Instagramu, kjer je zapisala: "Žalosti me, ko slišim, da se je moj bivši mož odločil razpravljati o odnosu med mano in mojima otrokoma. Kot vsi vemo, vzgoja najstniških fantov nikoli ni lahka."

Dodala je še: "Skrbi me dejstvo, da razlog temelji na mojem Instagramu ... to je bilo DOLGO pred Instagramom ... Vse sem jim dala ... Samo z eno besedo: BOLEČE."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pevki je v bran stopil tudi njen mož Sam Asghari, ki je v "Instagram zgodbi" zapisal: "Moja žena ni nikoli objavila golega selfija, razen svoje zadnjice, kar dandanes ni nič posebnega. Vse druge objave so le nakazovale na goloto, kar je mogoče videti v katerem koli oglasu za losjon ali milo."

Zapisal je tudi: "Njegova izjava glede distanciranja otrok nima veljave, zato je neodgovorno javno dati to izjavo." 

"Fanta sta zelo pametna in kmalu bosta stara 18 let, tako da se bosta lahko sama odločala in morda bosta sčasoma spoznala, da je bil 'težek' del imeti očeta, ki že več kot 15 let ni veliko delal," je Sam nekoliko zbadljivo namignil, da je morda ravno to razlog za Kevinove izjave v intervjuju.

Na VOYO pa si lahko še vedno ogledate dva dokumentarna filma, ki v ospredje postavljata slavno princeso popa. Prvi, Zgodba Britney Spears, se osredotoča na celotno življenje slavne pevke, vse od njenega otroštva do njene bitke za neodvisnost, Britney Spears: Pod nadzorom pa se ukvarja prav s tem, kako je pevka končala v očetovih krempljih in kako dolgo se je borila za svojo svobodo. 

Britney Spears in Sam Asghari
Britney Spears in Sam AsghariFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375