Zadovoljna.si
praznična dekoracija

Novice

/ Oglas

Sanjski trendi božičnih dekoracij

PR
01. 12. 2023 05.00
0

Že ko se poletje prevesi v jesen in se vračamo z naših poletnih dopustov, se naše misli začnejo vrteti okoli prihajajočega konca leta. Ki se zaključi z enim takšnim res lepim praznikom – božičem. A nismo več v poletju, ampak že skoraj ob koncu jeseni, december pa je le še korak stran, jaz in moja glava pa sva že nekaj časa v božičnih dekoracijah, saj si brez njih ne predstavljam magičnosti božiča in praznikov. Kakšne bodo moje letošnje kreacije? Katere barve bom uporabila?

Pa se sprehodimo po trendih dekoracij, ki jih lahko pričakujete v letošnjem prazničnem decembru.

Minimalistični dizajni

Božič je čudovit praznik, ki bi ga v osnovi morali preživeti obkroženi z družino in najljubšimi ljudmi. V zadnjem času pa je december poln nepotrebnih dogodkov, nakupovanja daril in predvsem nenehnega hitenja. Zato bodo letos vsaj pri dekoracij v ospredju bolj minimalistični dizajni, umirjeni, takšni ki bodo poskrbeli, da bo vaš december malenkost bolj umirjen in počasen.

Praznična dekoracija
Praznična dekoracijaFOTO: Arhiv naročnika

Trajnostni pristop

O trajnosti res že ptički čivkajo, ampak ko pride do praznikov, kar hitro pozabimo na trajnostni način življenja. Izberite suhi adventni venček ali venček za na vrata, ali pa suhi šopek, ki bo ostal svež in trajnosten tudi po koncu prazničnega decembra. Darila zavijte v že uporabljen papir, ali pa jih okrasite s posušenim sadjem, ga položite v steklen kozarec za ponovno uporabo ali pa zavijte v lepši časopisni papir. Za na smrečico pa Izberite lesene ali trajnostno izdelane okraske iz recikliranih materialov.

Bela in zlata

Letos bosta v ospredju bela in zlata barva, ki skupaj tvorita prav poseben praznični občutek in vzdušje elegance. Bela barva bo ustvarila občutek prostornosti in čistoče, v kombinaciji z zlatom pa boste ustvarili prefinjen kontrast. Dodajte zlate svečnike, okrasne trakove ali majhne zvezdice, ki bodo prostoru dodali toplino in sijaj.

Belo in zlato lahko kombinirate tudi z ostalimi klasičnimi božičnimi barvami – rdečo, zeleno in modro.

Praznična dekoracija
Praznična dekoracijaFOTO: Arhiv naročnika

Preprostost in eleganca

Z minimalističnim slogom in kombinacijo bele ter zlate barve, boste v svojem domu ustvarili preprostost in eleganco. Z dekoracijo čim manj komplicirajte, ker manj je več. Vzemite si čas za pomembne stvari, ki vam bodo prinesle občutek miru in veselja.

Adventni venček

Še vedno pa verjamem, da je adventni venček obvezna sestavina vsake božične in praznične dekoracije. Spremlja nas pri vseh druženjih, pri soju sveč, ki jih prižigamo vsako nedeljo, se svet umiri, mi pa lahko zares začutimo sporočilo adventnega časa.
1 sveča simbolizira pričakovanje in upanje,
2 sveča simbolizira mir,
3 sveča predstavlja veselje,
4 sveča pa predstavlja ljubezen.

Več dekoracij, adventnih venčkov in drugih prazničnih okrasov pa najdete na naši spletni strani.

Praznična dekoracija
Praznična dekoracijaFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je U Wish, d. o. o.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314