Zadovoljna.si
Sašo Stare

Novice

Ne boste verjeli, s čim ga je partnerka razjezila za valentinovo

E.R.
14. 02. 2024 05.00
0

Priljubljeni televizijski voditelj nam je v ekskluzivnem intervjuju razkril, kaj meni o valentinovem, kako ga običajno praznuje in pojasnil, zakaj se je lani ta praznik zanj sprevrgel v tekmovanje.

Sašo Stare na programu POP TV vodi kar dve oddaji – Mali šef in Slovenija ima talent. Poleg tega je tudi stand-up komik, tako da je vsak njegov dan poln aktivnosti. Ne glede na to pa nam ga je uspelo uloviti vsaj za nekaj minut in ga povprašati vse o valentinovem, prazniku, ki ga zaljubljenci praznujejo danes.

Sašo Stare
Sašo StareFOTO: Ana Gregorič

Priljubljeni televizijski voditelj nam je sprva razkril, kaj o samem praznovanju valentinovega meni on. "Ljudje se dostikrat sprašujejo, zakaj bi za valentinovo sploh kupili rože, saj jih lahko kupijo kadar koli. Potem jih pa ne. Če si človek, ki svojemu partnerju izkazuje ljubezen in pozornosti skozi leto, potem mislim, da valentinovo ni tako pomemben praznik za par, če pa tega ne delaš, pa mogoče lahko valentinovo vzameš kot priložnost, da se potrudiš in tudi ti izkažeš svojo pozornost. Tako vsaj mislim jaz. Če nisi tak človek, bodi tak vsaj danes, če si pa tudi drugače, ti pa ni treba biti, ampak lahko pa si vseeno," je sprva dejal, nato pa opozoril:

Znana slovenska oblikovalka se je zaročila
Preberi še
Znana slovenska oblikovalka se je zaročila

"Predvsem se pa doma pogovorite, kaj ljudje pričakujejo, da ne bo kakšnih razočaranj. Ker če ona pričakuje nekaj velikega in tega ne bo dobila, se to ne bo izšlo fino, ane ... (smeh). Pogovarjajte se, pa bo vse v redu."

 Glede na vse obveznosti, ki jih ima, nam je Sašo razkril, da s svojo partnerico valentinovega običajno sploh ne praznuje. "Ponavadi nastopam, ker imamo velikokrat valentinove stand-upe. Tudi letos. Še prej pa ves dan snemam oddajo Mali šef," je pojasnil in dodal: "Tako da sem eden tistih, ki pozornost in ljubezen svoji partnerici izkazuje vse leto."

Sašo Stare bo za valentinovo najprej snemal oddajo Mali šef.
Sašo Stare bo za valentinovo najprej snemal oddajo Mali šef.FOTO: POP TV

Kar se tiče obdarovanj, pa ima priljubljeni voditelj doma sklenjen prav poseben dogovor. "Ko si ona zaželi rože, jih gre kupit in ko jih prinese domov, mi reče: "Hvala za rože." Jaz pa ji odvrnem: "Ni za kaj, ljubica." Ta najin dogovor velja vse leto, tudi čez valentinovo," se je sprva pošalil v smehu, nato pa nam je zaupal še eno anekdoto:

Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo
Preberi še
Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo

"Midva imava sicer neko foro, ki traja, odkar sva skupaj. Takrat sem ji namreč kupil kaktus, ampak vedno povsem naključno – na bencinski ali kaj podobnega ... In zdaj moram vedno spotoma kupiti kaktus. Ona pa meni. To je tradicija, ki jo vzdržujeva že več kot deset let, odkar sva skupaj. No, in lani smo na valentinovo snemali oddajo Mali šef in potem, ko sem se vračal domov, sem kupil kaktus in ko sem prišel in ji dal poljubček ter kaktus, ona mene objame, reče hvala in pove, da mi je tudi ona nekaj kupila. In ona je meni kupila Playstation 5! To je kar konkretna razlika v darilu in ceni, zaradi česar sem bil zelo jezen. To ni bilo pošteno od nje, tako da letos je moj namen, da jo premagam. Ker saj se razumemo, do zdaj je bilo valentinovo nek lep praznik, ki sva ga preživela skupaj, ampak od lanskega leta, ko je ona zmagala valentinovo ... Od zdaj naprej je to tekmovanje in zdaj moram jaz zmagati."

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

Kaj bo kupil svoji srčni izbranki, nam ni želel razkriti, da ne bi pokvaril presenečenja, je pa zatrdil: "Noro bo! Mogoče bom moral vzeti kredit, ampak noro bo!"

Za konec smo ga povprašali še, ali ima kakšen najljubši spomin na valentinovo, on pa je zaključil z odgovorom v svojem slogu: "Kot sem že rekel, takrat večinoma nastopam, tako da moje spomine na valentinovo predstavlja samo, kako gledam dol na pare v dvorani in se poskušam odločiti, kateri bodo zdržali do naslednjega valentinovega (smeh)."

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sašo Stare se bo kmalu vrnil na POP TV, saj bo vodil novo, že šesto sezono kuharske oddaje Mali šef! Ne zamudite!

Sašo Stare
Sašo StareFOTO: POP TV

Vsi, ki namesto kuharskih veščin v sebi skrivate talente za druga področja, pa še vedno vabljeni, da se prijavite v novo sezono šova Slovenija ima talent, ki jo prav tako vodi priljubljeni Sašo Stare. Prijavnico najdete spodaj:

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375