Zadovoljna.si
Lepo je biti milijonar

Novice

Se še spomnite kviza Lepo je biti milijonar? Potem to morate prebrati!

zadovoljna.si
19. 04. 2018 10.50
1

Se še spomnite priljubljenega kviza Lepo je biti milijonar, ki je Slovenijo navduševal kar 12 sezon? Če ste pogrešali oddaje podobnega kova, vas bo razveselila novica, da na POP TV po letih premora kmalu prihaja pravi kviz, ki bo poskrbel za zabavo, obilico znanja in kanček hazarderstva.

Verjetno se še vsi zelo dobro spomnimo vročega stola, na katerem so se v družbi voditelja Jonasa Žnidaršiča potili tekmovalci oddaje Lepo je biti milijonar. Po več letih premora sedaj na POP TV prihaja Kviz, ki bo z znanjem preizkušal tekmovalce in hkrati gledalce, da pa ne bo vse odvisno le od modrosti, bo tu tudi kanček hazarderstva, saj si bodo tekmovalci sami krojili končno denarno nagrado.

Prijave za kviz so že odprte, zato le pogumno kliknite na prijavo! Klik, klik ...

Prijave so odprte!

Prijave za kviz so že odprte, k sodelovanju pa so vabljeni vsi pari, ki imajo kakršno koli medsebojno vez. To pomeni, da se lahko prijavijo vsi pari, zakonci, prijatelji, sostanovalci, sodelavci, ... Pomembno je le to, da se dobro poznate. Vajina zgodba bo namreč tista, ki bo krojila kviz in skozi vprašanja vaju bodo gledalci spoznavali.

Zato le pogumno kliknite na prijavo, saj se vam lahko z malo sreče in veliko znanja izpolnijo želje po poplačilu kredita, dokončanju gradnje ali pa le po eksotičnem dopustu, ki si ga niste privoščili že vrsto let.

Kviz
KvizFOTO:

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493