Zadovoljna.si
Žan Serčič

Novice

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?

Zadovoljna.si
04. 12. 2023 07.57
1

Na spletnem portalu Zadovoljna.si se danes pričenja vsakoletni izbor za najbolj seksi znanega Slovenca letošnjega leta. Na lestvici se jih je znašlo enajst, o velikem zmagovalcu pa boste tudi tokrat odločili vi!

Kdo se je na seznamu znašel letos?

Kateri znani Slovenci so v preteklih mesecih na nas naredili največji vtis, pa naj bo to s smislom za humor, glasbenim talentom, dobrodelnostjo, odlično igro, modnim stilom, karizmo, srčnostjo ali pa s kakšno drugo lastnostjo, ki jo štejemo med tiste najbolj privlačne? Dejstvo je, da ima vsak od njih nekaj, zaradi česar si zasluži mesto na letošnji lestvici, o tem, kdo bo na koncu osvojil laskavi naziv, pa boste odločili vi!

Anketa Arhiv
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?

Letošnje leto so ponovno zaznamovali številni resničnostni šovi, ki smo jih lahko spremljali na naši televiziji, zato smo brez pomisleka na seznam uvrstili najbolj šarmantnega žiranta šova Slovenija ima talent, ki nas vedno znova navdušuje s svojimi plesnimi gibi, po plesišču pa bi se z njim z veseljem zavrtela marsikatera Slovenka ... To je seveda Andrej Škufca, konkurenco pa mu dela vsem dobro poznani Lado Bizovičar, žirant, ki mu šal nikoli ne zmanjka. 

Ne smemo pozabiti niti na Kmetijo, ki se počasi že bliža koncu. Zagotovo ste si zapomnili iznajdljivega Tima Novaka, navdušil pa nas je tudi čedni športnik Alen Ploj. Pridružuje se jim dobrosrčni Miha Deželak, ki je Sloveniji poznan kot Deželak junak in res je. Vedno pripravljen pomagati, je Miha tudi v letu 2023 pustil velik pečat in nas večkrat spodbudil, da tudi sami poskušamo narediti več in da vsaka še tako majhna gesta šteje. 

Na seznamu so se znašli še nekateri drugi radijski voditelji – Denis Avdić, Robert Roškar in nadobudni Matic Herceg. Spustili pa nismo niti priljubljenega televizijskega voditelja Gregorja Trebušaka, ki vodi vsem dobro poznano informativno oddajo Svet na kanalu A

Za konec smo zaplavali še v glasbene vode, kjer je tokrat najbolj izstopal Žan Serčič, ki navdušuje mlada dekleta po vsej Sloveniji, seznamu pa je 'piko na i' dodal nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor

GLASOVANJE JE ZAKLJUČENO!

Borut Pahor v oddaji Ena na ena.
Borut Pahor v oddaji Ena na ena.FOTO: Aljoša Kravanja
Denis Avdić v oddaji Ena na Ena.
Denis Avdić v oddaji Ena na Ena.FOTO: Damjan Žibert
Gregor Trebušak
Gregor TrebušakFOTO: POP TV
Lado Bizovičar
Lado BizovičarFOTO: Urša Premik
Andrej Škufca
Andrej ŠkufcaFOTO: POP TV
Alen Ploj
Alen PlojFOTO: POP TV
Tim Novak
Tim NovakFOTO: POP TV
Miha Deželak
Miha DeželakFOTO: Aljoša Kravanja
Robert Roškar
Robert RoškarFOTO: Luka Kotnik
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375