Zadovoljna.si
Iyia Liu

Novice

Z eno preprosto idejo je zaslužila milijone

J.V.
04. 11. 2016 07.44
18

Iyia Liu je 23-letna milijonarka, ki je enostavno idejo spremenila v donosen posel in v prodajo izdelka, ki je obnorel ženske po vsem svetu, navdušil pa je tudi slavne sestre Kardashian. Zaradi tega danes živi življenje, o katerem večina lahko le sanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iyia Liu je 23-letna inovatorka z Nove Zelandije, ki je svoje milijone zaslužila s prodajo steznikov za oblikovanje postave, na katere prisegajo tudi sestre Kardashian. Gre za kontroverzno dieto s korzetom, ki so jo Kim, Khloe in Kourtney promovirale s fotografijami na družbenih omrežjih, v stezniku za oblikovanje postave pa je pozirala tudi njihova mlajša sestra Kylie.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Obsedena sem s svojim novim oblikovalcem pasu,« je zapisala Khloe in dodala: »Mislim, samo poglejte, kako luštkan je! Oži moj pas in obenem dobro izgleda! Zagotovo se počutim kot superjunakinja v tem oblikovalcu pasu.« Ta naj bi bil skrivnost njihovih slavnih oblin in postave v obliki peščene ure. In čeprav strokovnjaki trdijo, da je nošenje steznika lahko nevarno, ga ženske po vsem svetu kupujejo kot nore.

Oblikovalec pasu je postal tako zaželen, da je 23-letnici prinesel več milijonov evrov, zaradi česar ji v življenju nikoli več ne bo treba delati. Svoj posel je začela tako, da je s Kitajske naročila nekaj steznikov in s tem začela trend, ki je osvojil svet. »Mislila sem, da jih bom prodaja samo nekaj,« je priznala Iyia in dodala, da je bila vedno zelo podjetna in je že pri 13 letih začela kupovati stvari na Kitajskem in jih prodajati prijateljicam v šoli.

Kontroverzna korzet-dieta, ki je na noge spravila številne nutricioniste, naj bi imela kar nekaj negativnih učinkov na zdravje in telo, med drugim tudi poškodovanje reber in želodca ter vmešavanja v normalno delovanje prebavnega sistema.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493