Zadovoljna.si
Shannen Doherty

Novice

Ločitev, ki je ni nihče pričakoval

J.V.
23. 04. 2023 07.25
3

Igralka Shannen Doherty je po 11 letih zakona vložila zahtevo za ločitev od moža Kurta Iswarienka, poročajo številni tuji mediji.

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210, ki se zadnja leta bori z rakom četrtega stadija, se ločuje. Kot poročajo tuji mediji je 52-letna Shannen Doherty vložila zahtevo za ločitev od Kurta Iswarienka. "Ločitev je zadnja stvar, ki si jo je Shannen želela. Na žalost je čutila, da nima druge možnosti," je za People povedala Dohertyjina predstavnica Leslie Sloane in dodala, da je bila v ločitev intimno vpletena njegova agentka, Kurt je namreč fotograf.

Shannen Doherty
Shannen Doherty FOTO: Profimedia

Glede na vlogo za ločitev, ki jo je pridobil TMZ, se je par razšel januarja. Igralka zahteva zakonsko podporo in prosi, da se je ne dodeli njenemu odtujenemu možu. Par nima skupnih otrok.

Nekaj ur, preden je novica o ločitvi prišla v javnost, je zvezdnica, ki se bori z rakom v 4. stadiju, na Instagramu delila skrivnostno sporočilo. "Edini ljudje, ki si zaslužijo biti v tvojem življenju, so tisti, ki s teboj ravnajo z ljubeznijo, prijaznostjo in popolnim spoštovanjem." 

Spomnimo

Par se je poročil oktobra 2011, igralka pa je bila pred tem poročena z Ashleyjem Hamiltonom od leta 1993 do 1994 in Rickom Salomonom od leta 2002 do 2003.

Zvezdnico, ki se bori z rakom, doletel še en udarec
Preberi še
Zvezdnico, ki se bori z rakom, doletel še en udarec

Prvič so ji diagnosticirali raka na dojki leta 2015. Dve leti kasneje je vstopila v remisijo, vendar je leta 2020 razkrila, da se je njen rak vrnil v 4. fazi.

Shannen Doherty
Shannen DohertyFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399