Zadovoljna.si
SHARKASTIQUE

Novice

/ Oglas

Sharquastična poslastica za ljubitelje house klasik!

P.R.
21. 01. 2021 08.08
0

Cukrček za vse, ki ste ob koronskem pomanjkanju housanja v živo že večkrat obrnili YouTube, Spotify in domače mp3 arhive, ter ugotovili, da noben, še tak mojster muzike za tetke petke in gospode fine, ne zadane vašega okusa tako dobro, kot naši krotilci delfinom prijaznih groovov.

Prekaljeni miksmojstri Shark, Jaka & Sylvain, ki bodo naslednje leto slavili 20-letnico skupnih podvigov, vas vabijo na 6-urno zimsko specialko s house klasikami v živo. A pozor, to ne bo še en set iz domače garaže, temveč prava poslastica za ušesa in oči. S podporo vodilnih domačih tehničnih in kreativnih ekip na področju produkcije vrhunskih dogodkov bo ekipa Sharkastique pripravila pavi teater zvoka, luči in vizualov, katerega cilj je opozoriti tudi na težave industrije srečanj, ki se je ob izbruhu korone ustavila prva in se bo zagnala zadnja. 

1.500m2 veliko prizorišče bo opremljeno s preko 300 lučmi, laser šovom, LED-zasloni, video animacijami in programiranim premikanjem konstrukcije.

Glavni kanal za ogled dogodka, ki se bo v živo prenašal z 10 kamerami bo Vimeo, slediti mu bo mogoče tudi na Facebooku, Twitchu in YouTubu, omejeno število virtualnih gostov (pazi na navodila za prijavo!) pa bo preko Zooma sodelovalo na LED-ekranih.

Spletni dogodek, namenjen vsem, ki pogrešate druženja na fizičnih plesiščih, bo za obiskovalce brezplačen, sodelujoče pri projektu pa boste lahko podprli s prostovoljnimi prispevki.

Sharkastique Goldies Special - 6h live stream

Petek, 22/1 * 18.00 - 24.00 

Supported by Kurzschluss

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375