Zadovoljna.si
Saša Pavlin Stošić - sestra Gaje Filač

Novice

To je slavna sestra Gaje Filač

N. Č.
23. 02. 2024 05.00
3

Ali ste vedeli, da ima Gaja Filač, glavna igralka v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, sestro, ki je prav tako igralka?

Slovenska igralka Gaja Filač, ki jo trenutno spremljamo v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju na POP TV in VOYO, v resnici prihaja iz igralske družine. 

Kje so snemali Skrito v raju?
Preberi še
Kje so snemali Skrito v raju?

Njena sestra je znana slovenska igralka Saša Pavlin Stošić, ki smo jo lahko spremljali v televizijski seriji Usodno vino, nekaj let pozneje pa v romantični seriji Najini mostovi. Obe sta se predvajali na POP TV, še vedno pa si ju lahko ogledate na pretočni platformi VOYO.

Saša Pavlin Stošić
Saša Pavlin StošićFOTO: POP TV

V podobnih vodah se je gibal tudi njun oče, snemalec Vilko Filač, ki se je v svoji karieri uveljavil tudi v tujini, kjer je deloval predvsem zadnjih petnajst let svojega življenja. Delal je s številnimi slavnimi igralci, pred njegov objektiv pa sta se postavila tudi Marlon Brando in Johnny Depp

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Skrito v raju

Slovenska serija Skrito v raju nas popelje v istrski kamp Paradiso, kjer si skupina dopustnikov polni baterije od vrveža glavnega mesta. Glavna junaka sta Lara in Mark, ki se zaljubita na prvi pogled, a je pred njima še vrsta zapletov, ki so resen izziv za njuno zvezo. Kaj vse je skrito v raju?

Skrito v raju - Matej Zemljič in Gaja Filač
Skrito v raju - Matej Zemljič in Gaja FilačFOTO: POP TV
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375