Zadovoljna.si
Ekipa serije Skrito v raju

Novice

Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju

N. Č.
22. 02. 2024 05.00
0

Kljub temu, da ste like v priljubljeni slovenski televizijski seriji Skrito v raju že dodobra spoznali, pa razkrivamo še nekaj podrobnosti o samih likih in igralcih, s katerimi morda še niste seznanjeni.

Gaja Filač – Lara Bučar Dolenc

V glavnih vlogah sta se tokrat znašla Matej Zemljič in Gaja Filač, v vlogi Lare Bučar Dolenc. Lara je pronicljiva, razgledana okoljevarstvenica, zavezana trajnosti, ki si po zaključenem študiju biologije predvsem želi izboljšati svet. Pet let nazaj je Lari v morski nesreči umrl oče, ta tragični dogodek pa je močno zaznamoval tako Laro kot njeno mamo, ki želi Laro zaščititi pred enako usodo. 

Kje so snemali Skrito v raju?
Preberi še
Kje so snemali Skrito v raju?

Več o sami igralki, ki igra Laro, si lahko preberete v članku Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante", Gaja Filač nam je namreč v ekskluzivnem intervjuju zaupala, da imata z Laro v resnici precej podoben značaj ... 

Gaja Filač
Gaja FilačFOTO: Luka Kotnik

Matej Zemljič – Mark Steiner

Larino zgodbo dopolnjuje Matej Zemljič, ki v seriji upodablja Marka Steinerja, študenta medicine iz ugledne in dobro situirane zdravniške družine. Na prvi pogled se zdi, da ima Mark vse - zagotovljeno uspešno karierno pot na družinski kliniki in udobno življenje. A za cinizmom in nedostopnostjo se skriva tragičen dogodek iz preteklosti ...

To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?
Preberi še
To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?

Tudi njega smo obiskali na snemanju serije, kjer nam je zaupal, v čem sta si z Markom podobna in kako se razlikujeta, skupaj z nami pa je obudil tudi spomin na svojo prvo ljubezen ... Več si lahko preberete v članku z naslovom Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec.

Matej Zemljič
Matej ZemljičFOTO: POP TV

Aleš Valič – Edvard Steiner

Aleš Valič v seriji igra Markovega dedka Edvarja. Je plastični kirurg in lastnik zasebne zdravstvene klinike, hkrati pa je velik zagovornik tega, da da mora biti zdravstvo dostopno vsakemu. To njegovo prepričanje krha odnos z njegovo hčerko Julijo, ki na družinsko podjetje gleda predvsem iz finančnega vidika.

Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo
Preberi še
Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo

Aleš nam je v ekskluzivnem intervjuju zaupal, v čem sta si z igranim likom podobna, kaj meni o talentu svojih mladih soigralcev, razkril pa je tudi, kako mu je z ženino pomočjo uspelo doseči zavidljivo telesno preobrazbo. Več si lahko preberete TUKAJ!

Aleš Valič
Aleš ValičFOTO: POP TV

Primož Vrhovec – Renato Stražar

Renato je nekdanji obveščevalni agent Sove. Napredek na kariernem področju se mu je vedno izogibal, zato se je odločil, da bo postal sam svoj šef. Posledično je odprl podjetje za varnostno svetovanje, kar močno vpliva na potek serije. 

V ekskluzivnem intervjuju nam je zaupal, da si v resnici z likom nista prav nič podobna, več o tem pa si lahko preberete v članku z naslovom Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje".

Primož Vrhovec
Primož VrhovecFOTO: POP TV

Melani Mekicar – Nina

Melani Mekicar igra Larino najboljšo prijateljico Nino. Lara in Nina sta prijateljici že iz gimnazije, zdi pa se, da se bo njuno prijateljstvo nadaljevalo tudi v prihodnjih letih. Nino bomo bolje spoznali v prihodnjih epizodah serije Skrito v raju, več o sami igralki pa si lahko preberete v članku z naslovom To je največja želja Melani Mekicar.

To je največja želja Melani Mekicar
Preberi še
To je največja želja Melani Mekicar
Skrito v raju - Melani Mekicar
Skrito v raju - Melani MekicarFOTO: Luka Kotnik
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375