Zadovoljna.si
Skrito v raju

Novice

Z njo se je Matej Zemljič najbolj zabaval na snemanju

N. Č.
26. 04. 2024 15.07
0

Matej Zemljič je iskreno spregovoril o tem, s katero soigralko se je med snemanjem priljubljene slovenske serije Skrito v raju najbolj zabaval.

Skrito v raju – z njo se je Matej Zemljič najbolj zabaval
Skrito v raju – z njo se je Matej Zemljič najbolj zabaval FOTO: Instagram profil Mateja Zemljiča

Matej Zemljič, ki v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je na svojem družbenem omrežju razkril, s kom od soigralcev in soigralk se je med snemanjem najbolj zabaval. 

Mnogi so pričakovali, da bo z odgovorom razkril, kdo mu je bolj pri srcu – Zala Djuric, ki igra Mio, ali Gaja Filač, ki igra Laro, njegovo pravo ljubezen. Matej pa je s svojim odgovorom na vprašanje oboževalke močno presenetil, saj ni izbral ne ene ne druge. 

Priznal je, da se je med snemanjem najbolj zabaval z Mei Rabič, ki igra njegovo mlajšo sestrico Elo Kramarič.

Poleg tega, da je razkril, da je bila ravno ona tista, s katero je med snemanjem najbolj užival, je svoj odgovor tudi obrazložil in navedel razlog, zakaj se je najbolj zabaval ravno z njo.

"Ona je imela vedno največ energije na snemanju," je zapisal na svojem Instagramovem profilu, odgovor pa je pospremil z zabavnim emotikonom. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375