Zadovoljna.si
Skrito v raju - meet&greet

Novice

Edinstvena priložnost: spoznajte igralce serije Skrito v raju!

E.R.
18. 04. 2024 10.45
0

V maju se bo odvilo posebno srečanje, na katerem boste imeli priložnost v živo spoznati glavne akterje vaše najljubše serije.

Slovenska serija Skrito v raju na POP TV je to pomlad očarala gledalce različnih generacij, glavni igralci pa so postali junaki mnogih. Sedaj pa bodo imeli oboževalci prvič priložnost, da igralsko zasedbo spoznajo v živo in z njimi izmenjajo nekaj besed. V četrtek, 9. maja, ob 17. uri bo namreč na strehi Aleja Sky potekalo posebno srečanje z glavnimi akterji.

Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju
Preberi še
Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju

Že dolgo ni nobena slovenska serija gledalcev tako navdušila kot Skrito v raju, ki ni le dosegla pričakovanj ustvarjalcev, temveč jih je celo presegla. "Že med ustvarjanjem serije smo s scenaristi imeli občutek, da bo ta zgodba nekaj posebnega. Seveda pa so režiserji, igralci in ostala ekipa oživeli te like ter serijo naredili zanimivo za različne generacije. Navdušeni smo, da gledalci redno spremljajo serijo in se vsak večer vračajo v idilični kamp Paradiso," je povedal urednik serije Skrito v raju na POP TV, Dejan Krupić.

Skrito v raju - meet&greet
Skrito v raju - meet&greetFOTO: POP TV

Zaradi izjemnega zanimanja za serijo ter glavne igralce bo tako POP TV, v sodelovanju z ljubljanskim nakupovalnim središčem Aleja, organiziral poseben meet & greet z glavnimi junaki. Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Vesna Pernarčič, Gaber Trseglav, Melani Mekicar in ostala igralska zasedba bo v četrtek, 9. maja, ob 17. uri na strehi Aleja Sky v sproščenem vzdušju odgovarjala na vprašanja, delila avtograme in naredila kakšen selfie ali dva z najbolj zvestimi gledalci.

Takšna je bila slovenska igralka kot majhna deklica
Preberi še
Takšna je bila slovenska igralka kot majhna deklica

Srečanja se veselijo tudi igralci, saj bodo lahko prvič izmenjali nekaj besed s tistimi, ki vsak dan nestrpno pričakujejo nadaljevanje najbolj priljubljene serije te pomladi.

To je največja ljubezen Mateja Zemljiča
Preberi še
To je največja ljubezen Mateja Zemljiča

"Zanima me, kaj jih je pri seriji najbolj navdušilo in kateri prizor jim je ostal najbolj v spominu," se sprašuje Matej Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja in dodaja: "Verjamem, da bo to res en lep dogodek, kjer bom po dolgem času videl tudi vse svoje soigralce." Kar nekaj časa je že namreč minilo, odkar so bili vsi skupaj zbrani na enem prostoru. "Tudi za nas bo to priložnost, da se spet vidimo in podružimo," je povedala Sabina Kogovšek.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375