Zadovoljna.si
Mila Peršin

Novice

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

N. Č.
28. 02. 2024 11.25
0

Saško Kovač v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, ki je pred kratkim prišla na naše televizijske ekrane, igra simpatična Mila Peršin, ki pa v svojem resničnem življenju ni niti malo podobna afnasti Saški.

Mila Peršin v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra afnasto Saško Kovač, ki je že od malih nog močno zaljubljena v Hrvojevega nečaka Dina, ki pa ji nikakor ne posveča toliko pozornosti, kot bi si sama želela, zaljubljen je namreč v glavno junakinjo Laro Dolenc, ki jo igra talentirana Gaja Filač.

Kje so snemali Skrito v raju?
Preberi še
Kje so snemali Skrito v raju?

Tudi Mila je sicer zelo talentirana igralka, spremljali smo jo lahko že v seriji Sekirca v med, ki si jo še vedno lahko ogledate na VOYO, liki, ki jih igra, pa se pogosto močno razlikujejo tako od njene osebnosti kot od njenega stila, ki mu je sicer zvesta že leta. 

Mila Peršin
Mila PeršinFOTO: Ksaver Šinkar

To pa ni edina informacija, ki je o simpatični igralki še niste vedeli. Pobrskali smo po njenih družbenih omrežjih in odkrili, da je Mila pravzaprav prijateljica Bojana Cvjetićanina, pevca skupine Joker Out.

Joker Out: Vedno se bodo našli ljudje, ki jim nekaj ne bo všeč
Preberi še
Joker Out: Vedno se bodo našli ljudje, ki jim nekaj ne bo všeč

Bojan nas je s skupino Joker Out lansko leto zastopal na Evroviziji, opazite pa ga lahko tudi na VOYO v komični seriji z naslovom Gospod profesor.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375