Zadovoljna.si
Ekološka kozmetika Active Luxe

Novice

/ Oglas

Skrivnost bučnih semen: ta kozmetika je domači botoks

P.R.
24. 01. 2022 07.59
0

Naravna kozmetika in hkrati 100% učinkovita? Domači, slovenski strokovnjaki so pri izdelavi linije naravne kozmetike proti gubam uporabili vrhunsko inovacijo in tako prinesli prednosti bučnih semen naravnost na vašo kožo.

Ekološka kozmetika Active Luxe
Ekološka kozmetika Active LuxeFOTO: Arhiv ponudnika

V nenehnem iskanju kakovostne dnevne kreme za obraz, nočne kreme in pomlajevalnih serumov, nam je v oči padla nova naravna kozmetika Active-Luxe Cosmetics. Ko smo začeli raziskovati, smo ugotovili, da so vodilni strokovnjaki kozmetične industrije kar dve leti potihem razvijali to metodo prihodnosti. Ta za razliko od klasičnih metod ne uporablja nobenih topil in ohranja le najčistejše in bioaktivne sestavine, ki so zaradi tega maksimalno učinkovite. Iz laboratorija super seruma za rast trepalnic Derma-Luxelash   je prispel nov lepotni hit, ki ga že množično uporabljajo domače zvezdnice. Med njimi je tudi priljubljena filmska in gledališka igralka Iva Krajnc Bagola, ki je prva poskusila to naravno kozmetiko in z navdušenjem postala njen obraz.

Ekološka kozmetika Active Luxe
Ekološka kozmetika Active LuxeFOTO: Arhiv ponudnika

“Kot filmska in gledališka igralka dnevno uporabljam veliko težkih ličil, ki obremenjujejo mojo kožo. Zato sem pri izbiri osebne kozmetike za nego kože še toliko bolj previdna. Pomembno mi je, da je kozmetika naravna in koži prijazna. Da mojo kožo regenerira, neguje in razbremeni. Tako lahko vedno samozavestno začnem nov dan. Naravna kozmetika Active Luxe, razvita in narejena v Sloveniji, je zame čisti dokaz kakovosti”, je povedala Iva Krajnc Bagola.

Bioaktivne sestavine za gladko prihodnost vaše kože

Skrivnost tei inovativne naravne kozmetike je v pridobivanju čistih sestavin iz avtohtonih slovenskih buč z ekstrakcijo s superaktivnim CO2. Ta metoda proizvodnje je vrhunska inovacija, 100% čista in popolnoma okolju prijazna. Da bi to dosegli, so pri izdelavi krem sodelovali tudi strokovnjaki s Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani.

Ekološka kozmetika Active Luxe
Ekološka kozmetika Active Luxe FOTO: Arhiv ponudnika

“Tehnologija superaktivnega CO2 je t.i. metoda prihodnosti. Znanstveno je dokazano, da ima dve veliki prednosti: sestavine iz bučnih semen ohranjajo svojo biološko aktivnost in naravno pestrost, z varnostnega in okoljskega vidika pa je ena najbolj zelenih in okolju prijaznih metod,” nam je zaupala raziskovalka in profesorica na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani, izr. prof. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm.

Skvalan v kremi - naravni lifting kože

Delovanje? Takoj zdaj! Je rezultat bioaktivnih in najčistejših sestavin že dobro znanih bučnih semen, katerih koristi za kožo so ogromne. Naravna kozmetika Active Luxe Cosmetics je tako izjemno bogata s skvalanom, ki je nujen pri ustavljanju procesa staranja kože in krepitvi zaščitne funkcije kože.

Bučna semena so vir številnih kozmetično-aktivnih sestavin, med katerimi so zelo pomembne lipofilne snovi, kot so linolna kislina, fitosteroli, skvalen in karotenoidi, ki imajo dokazano blagodejne učinke na kožo (fotoprotektivno, antioksidativno, emolientno in protivnetno delovanje). To pomeni, da bo koža že po prvi uporabi mehka, razbremenjena, zglajena in hidrirana.

Pri razvoju nove linije naravne kozmetike Active Luxe so ekipo iz Derma-Luxa vodile izključno želje njihovih številnih uporabnic, ki so želele naravno, ekološko a hkrati učinkovito kozmetiko.

Ekološka kozmetika Active Luxe
Ekološka kozmetika Active LuxeFOTO: Arhiv ponudnika

»To je velik korak in upam si reči, da premikamo meje, ko gre za proizvodnjo in distribucijo naravne kozmetike. Zato smo sledili svetovnim trendom, ki zahtevajo ne le okolju prijazno proizvodnjo, temveč tudi okolju prijazno embalažo. In to je še ena posebnost izdelkov nove kozmetične linije Active Luxe – embalaža je popolnoma okolju prijazna, izdelana iz naravnih materialov, a oblikovana tako, da jo je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti«, je povedala Dragana Koštomaj, direktorica družbe Medilip d.o.o., ki s svojimi izdelki pod blagovno znamko Derma-Luxe Cosmetics že več kot 15 let navdušuje kupce po vsej Evropi, zdaj pa je pod novo blagovno znamko Active Luxe dodala inovativno kozmetično linijo za nego kože.

30-dnevna garancija na zadovoljstvo

Z naravno kozmetiko Active Luxe Cosmetics si zagotovite učinkovito anti-age nego za vse tipe kože nad 20. letom. Rezultat redne uporabe je vidno pomlajena in sveža koža, razlika pa je vidna že po prvem nanosu. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko brez pojasnila vrnete in dobili boste povrnjeno kupnino.

EKSKLUZIVNI POPUST ZA BRALKE Zadovoljna.si

S kodo ACTIVE15 unovčite 15% POPUST ob naročilu naravne kozmetike Active Luxe Cosmetics (popust velja tudi na že znižane negovalne sete) v spletni trgovini  https://derma-luxecosmetics.com/sl/active-luxe/ ali pokličite na telefonsko številko 041 782 200.  

Naročnik oglasa je Medilip d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375