Zadovoljna.si
Tatjana Gajanović in Špela Šemrl

Novice

V nedeljo bo na POP TV zasijala nova zvezda!

E.R.
14. 12. 2023 12.00
0

Samo še trije dnevi nas ločijo do velikega finala najbolj gledanega šova Slovenija ima talent! 10 finalistov bo v nedeljo ob 20.00 na POP TV še enkrat nastopilo na največjem odru svojega življenja in samo en bo domov odnesel glavno nagrado 50.000 evrov ter postal zmagovalec 9. sezone Slovenija ima talent. Za posebno presenečenje večera bo poskrbel tudi žirant Lado Bizovičar.

Dvanajst tednov smo spremljali unikatne plesne točke, vokaliste, ki so poskrbeli za kurjo polt, nenavadne točke, pri katerih smo se nasmejali, čarovniške trike, pri katerih nam je zastal dih in še bi lahko naštevali. Sedaj je pred nami samo še finale!

Sašo in Pero sta pripravila hudomušno točko s kanticami
Sašo in Pero sta pripravila hudomušno točko s kanticamiFOTO: Profimedia

V finalu bodo nastopili Nina Sirk, Domen Kljun, Špela Šemrl, Jure Kotnik, Ahmed Kullab, Maria Sofia Tovar Brčić, Tatjana Gajanović, Acro Connection, Valentina in Ajda iz Cirkus star ter Matjaž in Tina, Arbadakarba. Finalisti že nekaj časa pilijo svoje nastope, s katerimi bodo poskušali navdušiti žirante ter gledalce, ki imajo v nedeljo vse niti v svojih rokah. Glasovalne linije so že odprte, kdo bo prejel največ glasov gledalcev ter postal zmagovalec 9. sezone, pa bo znano v nedeljo ob 20.00 v živo na POP TV in VOYO!

Nina Sirk in Cirkus star
Nina Sirk in Cirkus star FOTO: POP TV

Za popestritev večera bo poskrbel tudi žirant Lado Bizovičar, ki bo na odru Slovenija ima talent odigral pokušino težko pričakovanega stoženskega spektakla. Lado je sicer že razkril, da bodo z njim na odru Stožic stali tudi letošnji talenti Pantaloonsi in Mini DJ Akademija. Bo s seboj vzel še koga?

Žiranti bodo finalne nastope le gledali
Žiranti bodo finalne nastope le gledaliFOTO: POP TV

Letošnja sezona je sicer postregla z najbolj raznolikimi talenti ter novostmi. Videli smo 101 nastop, na odru Slovenija ima talent pa je stalo kar 249 nastopajočih. Prvič smo spremljali srhljiv nastop in prvič so na našem odru stali robotki. Prvič smo dobili šest zlatih gumbov, svoje talente pa sta na odru v dveh avdicijskih točkah prvič pokazala tudi voditelja Sašo Stare in Peter Poles. Ena od njiju pa je nosila tudi zelo pomembno sporočilo.

Kdo se bo pomeril v finalu šova Slovenija ima talent?
Preberi še
Kdo se bo pomeril v finalu šova Slovenija ima talent?

"Vsi smo odgovorni za to, v kakšnem okolju živimo"

Šov Slovenija ima talent namreč ne želi le zabavati množice, temveč skozi vsebino gledalce osveščati tudi o družbeno odgovornem ravnanju ter skrbi za okolje. "Pa ne tako, da bi jim žugali, ampak skozi zabavno vsebino govorimo o okolju na prijazen način," so pojasnili v produkciji šova. To je bila tudi inspiracija za hudomušno okoljevarstveno točko "kantice", ki sta jo na avdicijskem odru pripravila voditelja, in je navdušila tako žirante kot gledalce. Pravijo, da je to minimalna stvar, ki jo lahko naredi vsak od nas. Če citiramo refren Kantic: "Naslednjič, če si car, daj nam smeti v dar."

Sašo in Pero sta pripravila hudomušno točko s kanticami
Sašo in Pero sta pripravila hudomušno točko s kanticamiFOTO: POP TV

Ekipa se pri ustvarjanju oddaje strogo drži zelenih smernic produkcije, prav zato, ker smo 'vsi odgovorni za okolje, v katerem živimo'. V izogib ustvarjanju odpadkov (plastike, embalaže) so celotno produkcijsko ekipo opremili s steklenicami za vodo za večkratno uporabo, hkrati pa ekipa striktno ločuje odpadke, pri izdelavi rekvizitov pa uporablja čim bolj naravne materiale in materiale, ki ne škodujejo okolju: "Pozorni smo tudi, da ustvarjamo čim manjši ogljični odtis v okolju – v ta namen smo večino prevozov na avdicijah opravili z avtomobili na električni pogon," so še dodali. 

Gledalci pijejo iz bio lončkov
Gledalci pijejo iz bio lončkov FOTO: POP TV

Vsa ta prizadevanja so šovu prinesla certifikat trajnostne produkcije Albert, ki spodbuja filmsko in televizijsko industrijo k zniževanju odpadkov ter ogljičnega odtisa. Kako posamezen sektor prispeva svoj del k trajnostni televizijski produkciji, si poglejte na povezavi!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387