Zadovoljna.si
Ekipa šova Slovenija ima talent

Novice

Slovenija ima talent prihaja 24. septembra!

E.R.
12. 09. 2023 08.26
0

Nedeljski večeri na POP TV bodo od 24. septembra rezervirani za solze, smeh, objeme in zabavo za vso družino. Težko pričakovana deveta sezona šova Slovenija ima talent, enega najbolj priljubljenih pri nas, obljublja številne novosti, ki bodo gledalce navdušile. Med drugim je letos prvič v zgodovini šova na avdicijskih oddajah padlo kar šest zlatih gumbov! Kdo jih je pritisnil in za koga, bo znano že zelo kmalu.

Čakanja je (skoraj) konec! Slovenija ima talent na naše zaslone prihaja že 24. septembra, vsi neučakani pa si bodo lahko avdicijske oddaje pogledali tudi en dan prej na VOYO. Kaj bo rdeča nit letošnjega leta? Smešne točke, presenečenja, pevci, ki bodo poskrbeli za kurjo polt, nadpovprečne plesne točke in čarovniki ter tudi srhljive točke, ob katerih vam bo zastal dih. Žirantska četvorka ne skriva navdušenja nad letošnjimi talenti, ki so jih na avdicijskih oddajah prevzeli. 

Peter Poles razkril, kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja
Preberi še
Peter Poles razkril, kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja

"Mislim, da je letošnji izbor res vau," je povedala Ana Klašnja in dodala, da lahko pričakujemo veliko življenjskih zgodb, ki nas ne bodo pustile hladnih, veliko družinskih izpovedi ter tudi ljudi z vojnih območij, ki so prišli v Slovenijo po novo upanje in lepše življenje. Marjetka Vovk se medtem avdicijskih oddaj spominja nekoliko drugače. "Prvič me je bilo strah. Dvakrat. In mislim, da še nikoli nisem tako jokala. Ena točka me je tako ganila. Še danes, če se nanjo spomnim, bi se lahko zjokala," je povedala. 

Novi žirant brez dlake na jeziku: Verjetno bi se podelal v hlače
Preberi še
Novi žirant brez dlake na jeziku: Verjetno bi se podelal v hlače

Andrej Škufca, ki se je v tej vlogi znašel prvič, je presenečen, koliko talenta naša mala podalpska državica še premore. Temu pritrjuje tudi Lado Bizovičar, ki se je pošalil, da je Andreja lahko navdušiti, ker je to njegova prva sezona, a tudi "stare prdce" vsako leto preseneča, koliko talentov stopi na naš oder. 

Za presenečenje tako gledalcev kot žirantov pa sta letos poskrbela simpatična voditelja Sašo Stare in Peter Poles. Kaj vse sta ušpičila žirantom, bomo lahko videli 24. septembra na POP TV in en dan prej na VOYO.

Ekipa šova Slovenija ima talent
Ekipa šova Slovenija ima talentFOTO: POP TV

Spremenjena žirantska četvorka

Starim mačkom Ladu Bizovičarju, Ani Klašnja in Marjetki Vovk se je letos za žirantsko mizo pridružil Andrej Škufca, ki je sedel na stol Branka Čakarmiša. Vsi, ki so si v živo ogledali avdicijske oddaje, so videli, da so se žirantje med seboj že zelo dobro ujeli. Ana je šaljivo dodala: "Res mi je zgledal strog, zdaj pa je poln življenja, čuteč. Nisem vedla, da se lahko toliko smeješ, Andrej."

Marjetka Vovk: Ne podrejam se trenutnim modnim smernicam
Preberi še
Marjetka Vovk: Ne podrejam se trenutnim modnim smernicam

 

Da bi žirante še dodatno povezali, smo za njih pripravili različne igrice – med drugim sta Marjetka in Lado tekmovala, kateri od njiju bolje pozna slovensko glasbo. Zaradi katere pesmi je Lado ful zašvical? Odgovor najdete z ogledom spodnjega videoposnetka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kdo od žirantov je kriknil od panike in kdo je pritisnil dva zlata gumba ter komu? Na ta odgovor bomo morali pa še čisto malo počakati. 

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375