Zadovoljna.si
Za hribom

Novice

Priljubljena slovenska serija se je vrnila z novo sezono

E.R.
22. 02. 2024 11.22
0

Na VOYO vam je z današnjim dnem za ogled na voljo nova, peta sezona slovenske originalne serije Za hribom, ki pa je hkrati tudi zadnja.

Domišljijska vasica, ki jo obdajajo s soncem osvetljeni dolenjski griči in so jo vaščanke in vaščani vse od njenega nastanka poimenovali kar slovenski St. Moritz, bo tako dobila svoj epilog.

K ogledu VOYO uporabnice in uporabnike vabi kar župan sam

Županske čevlje je obul odličen Jernej Kuntner, ki ni skoparil z obljubami o obnovi infrastrukture, kuhanjem tradicionalnega golaža, pripravami na kolesarsko dirko, borbo z virusom, povečanjem prebivalstva in srčno skrbjo za svoje vaščane. Pa kaj, če je kdaj pa kdaj tudi malce več časa lovil ribe v svojem ribniku. Glavno, da se imajo vsi fajn.

Za Hribom
Za HribomFOTO: Urša Premik

In župan Karl ne bi bil župan Karl, če k ogledu pete sezone ne bi povabil kar sam:

"Drage gledalke, dragi gledalci, jebelacesta, 5. sezono Za hribm pa muorte gledat. Ker buo vse drugačnu, razen tistga, kar buo istu. Čm rečt, da buo vse taku, kt je že blu, pa spejt nč taku. Uglavnoma, glejte pa se prepričejte. Hvala. Vaš Karel!" 

To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?
Preberi še
To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?

 Prvi dve epizodi zaključne sezone si VOYO  uporabnice in uporabniki lahko ogledajo že z današnjim četrtkom kjerkoli in kadarkoli.

Za popoln slovenski večer
Preberi še
Za popoln slovenski večer

 Predajo se lahko romantičnim pustolovščinam Đura (Robert Korošec) in njegovega dekleta Erike (Karin Komljanec), pripetljajem z gostilničarko Terezo (Maja Martina Merljak) in zaljubljenim Lacijem (Gašper Markun), pripetljajem policista Stanka (Franci Kek), lokalnega župnika (Rok Kunaver) in veterinarja (Ivo Ban).

Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev
Preberi še
Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev

Z vsakim četrtkom pa nato sledi nova epizoda serije Za hribom. 

Vsi na enem mestu, vsi na VOYO!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

VOYO se je v svojih desetih letih delovanja razvil v najbolj priljubljenega slovenskega ponudnika videa na zahtevo. Več kot 150 slovenskih in več kot 3000 tujih obrazov na VOYO združuje več kot 15.000 vsebin, ki jih uporabnice in uporabniki gledajo kjerkoli in kadarkoli, v slovenskem jeziku oziroma s slovenskimi podnapisi. Prednost VOYO pred ostalimi ponudniki na slovenskem trgu so VOYO originali, ki nastajajo pod okriljem slovenskih produkcijskih ekip in jih ustvarjajo priljubljena slovenska igralska imena.

Prihaja serija o življenju in delu enega največjih zvezdnikov na Balkanu
Preberi še
Prihaja serija o življenju in delu enega največjih zvezdnikov na Balkanu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471