Zadovoljna.si
Amalija Knavs z družino

Novice

Melania Trump sporočila žalostno novico

Zadovoljna.si
10. 01. 2024 09.23
0

Umrla je Amalija Knavs, mati nekdanje prve dame Melanie Trump. Stara je bila 78 let. Ganljiv zapis ob njeni smrti je na družbenem omrežju delil tudi nekdanji predsednik ZDA Donald Trump.

"Amalija Knavs je bila močna ženska, ki je vedno premogla milino, toplino in dostojanstvo. Bila je popolnoma predana možu, hčerkama, vnuku in zetu. Neizmerno jo bomo pogrešali in še naprej spoštovali in ljubili njeno zapuščino," je zapisala njena hčerka Melania Trump na omrežju X.

Svetovalec za kampanjo nekdanjega predsednika Donalda Trumpa je za CNN potrdil njeno smrt. Kot vemo, je Knavsova prihajala iz Slovenije, z možem Viktorjem pa sta se leta 2006 ob rojstvu vnuka Barrona preselila v ZDA, kjer so ju pogosto opazili v Washingtonu, potem ko je njun zet leta 2017 postal predsednik.

Melanije ne bomo več videli v javnosti
Preberi še
Melanije ne bomo več videli v javnosti

Upokojeni par je redno vzdrževal stike z družino Trump. Pogosto so skupaj potovali in preživljali čas v Mar-a-Lagu. Zakonca Knavs sta leta 2018 tudi uradno postala ameriška državljana. Melania Trump, ki je leta 2006 tudi sama postala ameriška državljanka, je šele druga prva dama, rojena v tujini. Odkar je januarja 2021 zapustila Washington, se je večinoma izogibala očem javnosti kljub temu, da si njen mož želi vrnitve v Belo hišo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Od Amalije Knavs se je poslovil tudi Donald Trump

"Melanijina čudovita in lepa mama Amalija je odšla v lep kraj na nebu. Bila je izjemna ženska in močno jo bomo pogrešali," je na družbenem omrežju sporočil Donald Trump. 

"Z globoko žalostjo sporočam, da je umrla moja ljubljena mama Amalija," je še zapisala Melania, ki jo je smrt mame zelo prizadela. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Amalija Knavs, mama Melanie Trump
Amalija Knavs, mama Melanie TrumpFOTO: AP
Amalija Knavs in Melania Trump
Amalija Knavs in Melania TrumpFOTO: AP
Amalija Knavs
Amalija KnavsFOTO: AP
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump
Preberi še
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump
Je Melania tik pred ločitvijo?
Preberi še
Je Melania tik pred ločitvijo?

Vir: edition.cnn.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387