Zadovoljna.si
Sonia Kruger

Novice

Znana voditeljica naj bi pri 58 pričakovala otroka

Zadovoljna.si
13. 11. 2023 05.00
0

Govorice o nosečnosti avstralske voditeljice Sonie Kruger so postajale iz dneva v dan glasnejše. Zdaj jih je končno naslovila tudi sama in razkrila, ali pri svojih 58. letih res pričakuje otroka.

Avstralska voditeljica Sonia Kruger pri svojih 58. letih še vedno nosi oprijete kreacije, ki poudarijo njeno sicer zelo vitko postavo. 

Pred kratkim pa je mnoge presenetila fotografija, ki je obkrožila svetovne medije, kjer Sonia nosi oprijeto belo obleko, v ospredju fotofragije pa je njen trebušček.

Ni trajalo dolgo, da so se začela ugibanja, da je voditeljica pri svojih 58. letih res noseča. Glede na to, da govorice niso ponehale, se je odločila o tej temi tudi javno spregovoriti. 

Znana Slovenka drugič postala mamica
Preberi še
Znana Slovenka drugič postala mamica

Med intervjujem za radijski program 'The Kyle and Jackie O Show' je tudi sama spregovorila o omenjenih fotografijah in naslovila govorice, ki so bile iz dneva v dan glasnejše. 

"Pravzaprav je bilo zelo nenavadno, celo jaz sem bil v šoku, ko sem videla te fotografije. Ali imam intoleranco na gluten ali pa so slike lažne," je v oddaji povedala Sonia. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fotografije je sicer objavil Daily Mail in potrdil, da so resnične. Voditelj omenjene radijske oddaje je Sonjo pozvala, naj vstane, ta pa je pokazala svoj raven trebuh.

"To je kot likalna deska. Raven je kot deska," je začudeno rekel voditelj, Sonia pa je dodala: "Lahko potrdim, da nosečnosti ni. Mogoče pa bi moral prenehati jesti kruh."

Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka

Kdo je Sonia Kruger?

Na Instagramu ji sledi več kot 249 tisoč ljudi, mnogi jo imajo za eno najboljših voditeljic v Avstraliji. Vodi priljubljeno oddajo 'Big Brother', ima svojo fitnes stran 'Strictly You', že večkrat pa je poudarila, da redno telovadi in da se na treningih 'ne varčuje'.

Sonia Kruger - to je fotografija, zaradi katere vsi mislijo, da je noseča.
Sonia Kruger - to je fotografija, zaradi katere vsi mislijo, da je noseča. FOTO: Profimedia
Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian
Preberi še
Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian
Noseča je gledala, kako on poljublja najlepšo žensko na svetu
Preberi še
Noseča je gledala, kako on poljublja najlepšo žensko na svetu
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395