Zadovoljna.si
Utrujena ženska

Novice

Sporočilo Slovenke, ki dela v trgovini: 'To je preseglo vse meje ... Zmanjkuje mi fizične moči.'

J.V.
14. 03. 2020 21.46
16

"Če slučajno koga zanima, kako se počutim jaz? UTRUJENA SEM, roke imam do tal, noge pa komaj kaj čutim, da hrbtenice niti ne omenjam. 200 let že nisem spala tako kot danes. Kadar delam popoldne vstanem prej, danes ni šlo," je v sporočilu, ki ga je delila na družbenem omrežju Facebook zapisala Ines Emeršič, ki dela kot vodja izmene v eni od trgovin. Njen zapis je do tega trenutka všečkalo že več kot 2000 Slovencev, delili so ga več kot 960-krat. Kaj je vsem sporočila, si lahko preberete v nadaljevanju ...

"Ljudje se brezglavo odpravljajo od doma. Po nakup gre cela familija in ne samo en član, ker ne poslušajo oz. ne upoštevajo medijev na RESNA opozorila in ker so butalci. Če so rekli, da ostanite doma, ostanite doma takoj zdaj!
NE popoldan,
NE zvečer,
NE jutri.
TAKOJ ZDAJ!

TRGOVINE VAM NE BODO ZAPRLI, HRANE NE BO ZMANJKALO - RAZEN, ČE: bomo zboleli, torej bolniške zaradi bolezni ali preutrujenosti - izgorelosti. Rada mam svojo službo, rada mam svojo celotno ekipo, rada stranki pomagam, ampak tole je preseglo vse meje, VSE! Zakaj pri božji volji, še vi potrošniki ne bi nekaj naredili za nas?

Prenehajte silit v trgovine in delat paniko. Dovolj je bilo, zapisani boste v zgodovino pod petek 13. leta 2020 "dan norcev"! Kaj tu ni jasno? Število okuženih strmo narašča, ne vemo več točne številke, ne vemo, če sem okužena jaz ali ti, moja soseda ali tvoj sosed, žena, mož ... Se zavedate, da so sprejeti ukrepi zaradi preventive, da se nam ne zgodi Italija? Se zavedate, da so Italijani počeli isto kot vi? Očitno se ne. Poglejte jih zdaj, kaj se jim je zgodilo ob neupoštevanju JEBENEGA obvestila OSTANITE DOMA, ne odhajajte od doma, če ni NUJNO!

Se zavedate, koliko respiratorjev imamo na voljo? Se zavedate, da že imamo 3 priklopljene na njih? Se sploh zavedate, kaj pomeni koronavirus? Ljudje dragi, verjamite, ni nujno kupit 10 kg makaronov in 30 kg moke, ni nujno! Trenutno je NUJNO samo obvarovat svoje življenje in življenja drugih! Zbudite se in začnite ukrepat takoj ZDAJ! Nimate doma mleka? Ne boste hin, pijte vodo. Imate ogabno vodo? Prekuhajte jo. Nimate solate? Poglejte skoz okno ali pejte na travnik, naberite regrat! Nimate mesa? Jejte tisto kar imate. Nimate doma plenic za dojenčka? Poglejte na YouTube, kako so naše mame previjale nas. Nimate blagnatih plenic? Naredite jih iz stare/nove rjuhe ...

Vsi se zgražate, kako prazne so police in kakšne gužve so v trgovinah, pa kaj res ne znate seštet 1+1? Vi sami ste del gužve! Igrajte se z otroki, ukvarjate se z partnerjem, čistite hišo, stanovanje, perite avto, berite pratiko, karkoli. Glavno je, da OSTANETE DOMA!

Vsak, ki me pozna ve, da sem velika pozitivka, nasmejana, gobčna, prijetna vodja izmene in zelo delovna oseba. Ampak zmanjkuje mi fizične moči ... Hvala vsem ostalim, ki so včeraj ostali doma, tistim, ki so uporabljali rokavice ob nabiranju živil. Hvala tistim, kjer je odšel samo en član družine v trgovino. Hvala tistim, ki so umirjeno čakali v gužvi pred blagajno. Hvala tistim, ki so se držali varnostne razdalje. Hvala vsem, ki nas razumete in spoštujete.  Želim vam lep dan, poskrbite, da ostanite zdravi in pazite na druge, da tudi oni ostanejo zdravi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493