Zadovoljna.si
Green Line - 4

Novice

/ Oglas

Spoznajte izjemno pomlajevalno moč matičnih celic

P.R.
2017-07-10 07:49
0

Poslabšana čvrstost kože, neenakomeren ten in gube so vidni znaki staranja kože, ki so posledica upočasnjenega samoobnavljanja kože in zmanjšanega tvorjenja kolagena. Dobra novica je, da lahko danes omilimo proces staranja kože na naraven in povsem neinvaziven način, pa predvsem brez poseganja globoko v denarnico.

Koža potrebuje zunanjo spodbudo

Koža, ki se začne starati, potrebuje zunanjo spodbudo, ki bo izboljšala vitalnost kožnih celic, pospešila obnavljanje epidermisa, okrepila podkožna vlakna, učvrstila kožo, vidno zgladila gube in poenotila ten. To spodbudo ji lahko damo v obliki kakovostne obrazne nege z veliko aktivnih učinkovin in prav to nudi obrazna nega Green line Cell Revive.

Formula za pomladitev kože v slovenski kozmetiki

V slovenskem podjetju Ilirija so razvili edinstveno pomlajevalno obrazno nego Green line Cell Revive.   Staranja kože so se lotili nadvse inovativno, na celični ravni, kjer poskrbi linija Cell Revive za celovito nego kože.

Posebnost dnevne in nočne kreme ter seruma Cell Revive je v premišljeni kombinaciji preverjenih in nagrajenih inovativnih učinkovin, med katerimi še posebej izstopajo matične celice alpske vrtnice in izvleček žafrana z dokazanim pomlajevalnim učinkovanjem na kožo. Z intenzivnim spodbujanjem naravnih procesov globinskega obnavljanja kože jo uspešno vodijo nazaj do tiste izvorne lepote, ki jo poznamo iz mladosti. Prvi učinki pomladitve so vidni že po dveh tednih uporabe in se kažejo v vitalnejši, čvrstejši koži z manj gubami in enakomernejšim tenom.

Matične celice alpske vrtnice za boljšo vitalnost kože

Več let so znanstveniki ugotavljali, kaj je tisto, kar omogoča čudoviti zimzeleni alpski vrtnici, ki raste v hladnih švicarskih Alpah na nadmorski višini 1500 – 3000 m, da nikoli ne pomrzne. Njeni zimzeleni listi ostanejo sveži in čvrsti kljub ekstremnim vremenskim pogojem, kot so mraz, suša in UV sevanje. Našli so ključno učinkovino, tako imenovane matične celice alpske vrtnice. Po dolgotrajnih kliničnih študijah so ugotovili, da imajo te matične celice alpske vrtnice izjemne pomlajevalne učinke na kožo, saj povečujejo vitalnost kožnih celic in naravno zaščito kože ter zmanjšujejo znake staranja, kot so rdečica, gube, izguba tonusa. Pomlajevalni učinki na kožo so dokazno vidni že v 16ih dneh.

Izvleček žafrana za pomlajeno teksturo kože

In kako je mogoče, da še skoraj sredi zime in snega med prvimi pokuka na plano nežni žafranov cvet?   Kaj se dogaja v njegovi čebulici takrat, ko je večina narave še v globokem zimskem snu? Po mnogih letih raziskovanj so znanstveniki odkrili tudi učinkovino, ki omogoča zgodnje prebujanje žafrana.  Ugotovili pa so tudi, da ta ista učinkovina v obliki izvlečka pospešuje naravno tvorjenje kolagena in elastina ter tako pomlajuje teksturo kože. Spodbuja tudi naravne dejavnike obnavljanja in glajenja kože. Učinki delovanja na kožo so bili dokazani s klinično študijo in so vidni že v dveh tednih. Učinkovina je bila leta 2013 nagrajena kot najboljša učinkovina proti staranju kože.

Green line Cell Revive je bogastvo najnovejših odkritij na področju nege

Tako matične celice alpske vrtnice kot tudi izvleček žafrana sta ključni sestavini vseh izdelkov Green line Cell Revive, pomlajevalne dnevne kreme, pomlajevalne nočne kreme ter aktivacijskega pomlajevalnega seruma. Odlična kombinacija, ki zagotavlja vidno pomladitev kože že v dveh tednih.

Naročnik: Ilirija

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133