Zadovoljna.si
Jelena Perčin in Momčilo Otašević

Novice

Priljubljeni igralec se ločuje

N. Č.
11. 01. 2023 05.00
1

Momčilo Otašević, zvezdnik priljubljene serije Botri (Kumovi), ki jo lahko spremljamo vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV, se ločuje. Novico sta pred javnostjo na začetku sicer skrbno skrivala, toda naposled sta le potrdila govorice, ki so bile vse pogostejše in glasnejše.

Hrvaški igralec Momčilo Otašević in skoraj 10 let starejša igralka Jelena Perčin sta si zvestobo obljubila leta 2018, tekom zakona pa sta se jima pridružila še prikupna hči Maša in navihan sin Jakša. Čeprav so na začetku delovali kot idilična družina, so postajale govorice o težavah v zakonu vse glasnejše. O nekaterih izzivih, ki jih je prinesla pandemija in narava njunega poklica, sta spregovorila že v preteklosti, toda Momčilo je v enem izmed intervjujev zatrdil, da se vse lahko reši z dobro organizacijo. Tokrat sta naletela na težave, ki jih žal ni bilo mogoče rešiti. 

Znani igralec razkril, kako je spoznal ljubezen svojega življenja
Preberi še
Znani igralec razkril, kako je spoznal ljubezen svojega življenja

Informacije o težavah v zakonu tega priljubljenega para so se sicer pričele širiti že poleti, toda par je takrat vse govorice odločno zanikal, prav tako pa sta njuno zgodbo nadgradila s prikupnimi skupnimi fotografijami na družbenih omrežjih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnik priljubljene serije Botri (Kumovi) novice o ločitvi zaenkrat še ni komentiral, se pa je zato oglasila njegova zdaj že nekdanja partnerka Jelena Perčin, ki je povedala: "Težko je. Neumno mi je lagati. Razhajava se. Vedno sem se trudila, da ne bi govorila o svojem intimnem življenju v javnosti, niti o poroki nisem govorila, zato ne želim govoriti niti o razhodu. Vsak razhod je grozen. Grozen dogodek in tudi to obdobje je grozno. Osredotočam se na to, da sem čim bolj prisotna in prisebna zaradi otrok. Prijatelji so me brezpogojno podprli. Moj intimni krog je bil z menoj celo življenje in zelo dobro se poznamo in si zaupamo. Vsi so vedeli, da se za ločitev nisem odločila po naključju. Ljubezen je strašno nepredvidljiva. Menim, da prave ljubezni še nisem izkusila, saj dokler je ego močnejši od čustev, mislim, da to ni prava ljubezen, ampak le iluzija ljubezni. Niti enega razmerja nisem zapustila, ne da bi  dala vse od sebe, zato je vse še toliko bolj boleče, ampak ne morem drugače. To je loterija in večinoma sem izgubila." 

Jelena in Momčilo sta se sicer prvič srečala na snemanju hrvaške telenovele Zora v Dubrovniku. "Spoznal sem jo, ko sem prišel na kasting. Jelena je vprašala, koliko sem star. Jaz rečem, sem letnik 1990, ona pa je producentko Jeleno Veljačo vprašala, ali je to šala. Pozneje me je povabila na kavo, da sva se pogovorila o snemanju, veliko sva delala, bila sva super soigralca in prijatelja, a če bi mi takrat kdo rekel, da se bova zaljubila, da bom ostal v Zagrebu in živel tukaj, mu ne bi verjel," je v enem izmed intervjujev povedal igralec. Več o njuni zgodbi, ki pa žal nima srečnega konca, najdete TUKAJ.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Botri (Kumovi)

Šarmantnega Momčila lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV v komični seriji Botri (Kumovi). Ob zabavni seriji, ki temelji na treh nasprotujočih si družinah in ljubezenski zgodbi med čednim Jankom Macanom (Momčilo Otašević) in lepo Luce Akrap (Ana Uršula Najev), nikakor ne boste ostali ravnodušni.

Priljubljeni hrvaški igralec se vrača
Preberi še
Priljubljeni hrvaški igralec se vrača
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Spremljajte komično serijo Botri (Kumovi) na POP TV!
Spremljajte komično serijo Botri (Kumovi) na POP TV!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375