Zadovoljna.si
La Popsi ledene kocke

Novice

Slovenki ustvarili izdelek, ki ga pri nas še ni bilo in navdušili

M. A.
23. 09. 2020 08.28
0

Poletje se počasi, a nezadržno poslavlja, pred nami pa so tedni in meseci, ko bodo na pohodu ponovno prehladi in virusi. Zato je zelo pomembno, da skrbimo za naš imunski sistem in ga okrepimo. Na srečo obstaja kar nekaj načinov, kako to naredimo. Sprehodi v naravo, telesna akivnost, čas zase in čas za kvaliteten spanec, ter seveda zadostna količina vitaminov. Vse to bo pripomoglo k temu, da bomo v jesen zakorakali zdravi in veseli.

Ne pozabite na gibanje

Res je, da bodo prihajajoči dnevi vedno hladnejši in nas verjetno čaka tudi kar nekaj deževnih dni, a nikar ne pozabite na gibanje in na svež zrak. Glede na to, da večina med nami dneve preživlja v zaprtem prostoru, je zelo pomembno, da si po službi vzamete čas in se nadihate svežega zraka. Vsaj dvakrat na teden si privoščite tudi intenzivnejšo telesno aktivnost, dovolj je že pol ure, če ste začetnik oziroma ste zadnjih nekaj mesecev lenarili. Poleg zdrave prehrane, je telesna aktivnost eden najboljših načinov, kako okrepiti imunski sistem in ostati zdrav.

Vzemite si čas zase

Samo pomislite, kolikokrat smo si v minulih letih zaželeli nečesa naučiti ali narediti, prebrati ali pogledati, pa smo zamahnili z roko in rekli, da bomo to storili, ko bo več časa. Številna podjetja svojim zaposlenim še naprej nudijo možnost dela od doma in če ste med omenjenimi srečneži, to pomeni, da si lahko posledično vzamete več časa zase. Čas, ki bi ga tako izgubili za jutranje lepotičenje in urejanje ter za vožnjo v in iz službe, lahko zdaj namenite stvarem, ki hranijo vašo dušo. Preberite knjigo, ki vas že več mesecev čaka na polici, preizkusite spletni tečaj za učenje novega jezika, preizkusite nov kuharski recept ali pa si preprosto vzemite čas zase. Ustavite se, globoko vdihnite, si morda privoščite sprehod v gozdu, ki so v zgodnji jeseni najlepši in se vprašajte, kdo ste, kaj si želite, kakšni so vaši cilji za prihodnost.

Aktivnosti v naravi so pravi balzam za dušo.
Aktivnosti v naravi so pravi balzam za dušo.FOTO: iStockphoto
La Popsi
Preberi še
La Popsi

Ne pozabite na vitamine!

Poziv, da naj ostanemo zdravi, je v teh dneh postal nekakšna zamenjava tistemu ’bodi dobro’, da ga uresničimo, pa lahko največ naredimo sami. Jesenski meseci so tisti, v katerih se naše življenje po sproščenem poletju in uživanju ob morju vrne v ustaljene tirnice, več je odgovornosti, ki čakajo na nas, posledično pa se nakopiči tudi stres. Zato lahko veliko zase naredite tudi z zdravo prehrano, ki jo obogatite z vitamini, sadjem in zelenjavo, ob tem pa ne pozabite na zadostno pitje vode.

 Znani slovenski podjetnici, Neža Mlakar in Karmen Meze, sta pred dvema letoma že navdušili Slovence, ko sta izdali sladoledne palčke La Popsi, zdaj pa sta presenetili z ledenimi kockami, ki vsebujejo zgolj 100 % sadni delež, zato bo njihovo uživanje enako, kot da bi pojedli kos sadja. Kocko zgolj raztopimo v kozarcu vode in premešamo ter že uživamo v sadnem napitku, ki pa zahvaljujoč hitremu zamrzovanju ohranja tudi vse vitamine, minerale in pristen okus po sadju. Kocke najdete v vseh 13 trgovinah Interspar in 45 izbranih trgovin Spar, izbirate pa lahko med tremi okusi: hruška, pasijonka in limona-pomaranča. Ne pozabimo pa, da se lahko ob koncih tedna tudi malce razvajate in osvežujoč sadni napitek spremenite v koktejl ...

Karmen in Neža sta tik pred vstopom v jesen presenetili z novimi ledenimi kockami, ki so sestavljene iz 100 % sadja. Izberite med okusi hruške, pasijonke in limone ter pomaranče in užijte sadje v drugačni obliki, kot ste je vajeni.
Karmen in Neža sta tik pred vstopom v jesen presenetili z novimi ledenimi kockami, ki so sestavljene iz 100 % sadja. Izberite med okusi hruške, pasijonke in limone ter pomaranče in užijte sadje v drugačni obliki, kot ste je vajeni.FOTO: Aljoša Rebolj

Tudi letošnja jesen bo namreč v znamenju projekta Štartaj Slovenja, ki Slovence navdušuje že peto leto zapored. Letos boste tako na policah trgovin Spar našli kar 29 novih izdelkov devetih izjemnih podjetniških ekip, ki jih že poznate iz preteklih sezon, na POP TV pa si boste lahko med oglasi ogledali kratke zgodbe o njih ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkih, s katerimi se bodo potegovali za naziv HIT produkt 2020. 

Glasujte za HIT PRODUKT 2020 in osvojite nagrade!

 

Sodelujte pri odločitvi, kdo bo letos osvojil laskavi naziv HIT PRODUKT 2020 in z nakupom izdelkov podprite slovenske podjetnike. Z oddajo glasu sodelujete v tedenskem žrebu za nagrade Štartaj Slovenija.

Sponzorirana objava

Navdušili so Slovenijo, zdaj pa se vračajo!
Preberi še
Navdušili so Slovenijo, zdaj pa se vračajo!
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375